Witold Kepinski - 18 mei 2018

Dick Fens wordt nieuwe ceo Simaxx

Dick Fens wordt de nieuwe ceo van Simaxx, aanbieder van een softwareplatform om gebouwen in de toekomst voor iedereen te verbeteren. Eigenaren, gebruikers en property managers profiteren van meer comfort, minder onderhoud en doorlopend toezicht. 

Eloi Burdorf, de voormalige ceo van Simaxx zegt: ‘’Het is met trots dat ik kan aangeven dat de eerste fase van Simaxx is afgerond met een schaalbare SAAS oplossing en een brede installed base. Nu zijn we toe aan de volgende groei fase. Voor die fase hebben we Dick Fens gevonden die invulling gaat geven in de verdere groei zowel nationaal als internationaal en de daar bij behorende professionalisering slag. Ik zal zeker betrokken blijven als aandeelhouder en adviseur, maar ga vooral Dick alle vrijheid geven om vanuit zijn kennis en ervaring Simaxx de volgende fase in te brengen en heb daar veel vertrouwen in. Met zijn ervaring in internationale bedrijven in IT, Software en Energie vinden we hem de juiste kandidaat om deze rol op te pakken.’’

Dick Fens: ‘’Ik ben erg enthousiast om als CEO aan de slag te gaan. Ik ben onder de indruk van het Simaxx team, de mogelijkheden van de software en de markt waarin Simaxx actief is."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!