Witold Kepinski - 18 mei 2018

Euro Shoe Group schakelt myBrand in voor migratie naar nieuwe SAP-omgeving

Euro Shoe Group heeft myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, ingeschakeld voor een IT-upgrade. Het gaat hierbij om een migratie naar nieuwe SAP-oplossingen. Hierdoor is de organisatie beter in staat om de wensen vanuit de business te realiseren, zoals het verbeteren van het e-commerceplatform of logistieke optimalisatie.

Euro Shoe Group maakte reeds gebruik van SAP, maar door een verouderd systeem werden nieuwe functionaliteiten niet ondersteund en kwam er veel maatwerk aan te pas. De huidige oplossingen ondersteunen innovaties vanuit SAP.

De samenwerking omvat de herimplementatie van BW 3.x naar BW 7.5 on HANA, de implementatie van SAP Business Objects (BO) en de migratie van SAP R/3 naar SAP ERP Central Component (ECC). Vanaf november 2017 zijn BW 7.5 on HANA en BO in gebruik.

Afgelopen februari vond de livegang van SAP ECC plaats. Deze upgrade is gedaan met oog op de toekomst, zodat Euro Shoe Group nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten van SAP direct op kan nemen in haar bedrijfsvoering. myBrand en Euro Shoe Group startten de samenwerking in 2016.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!