Redactie - 17 mei 2018

EsperantoXL blij met Betty Blocks Award voor ‘Newcomer of the Year’

EsperantoXL heeft de award voor ‘Newcomer of the Year’ gewonnen bij de Betty Blocks-Awards 2018. Deze awards worden uitgereikt door Betty Blocks tijdens een event in Alkmaar om de kwaliteiten van hun partners te benadrukken die gebruik maken van hun No-Code platform. Met de award voor ‘Newcomer of the Year’ geven ze een eerbetoon aan het bedrijf dat snel zijn weg heeft gevonden in de wereld van No-Code. 

Betty Blocks is een No-Code platform dat volledig in de cloud werkt. Iedereen die enige affiniteit met IT heeft, kan met Betty Blocks zelf een applicatie bouwen. De start-up werd in 2017 en 2018 door Gartner opgenomen in het Magic Quadrant for Enterprise HPA-PaaS Report. Betty Blocks heeft de ambitie om de gevestigde orde uit te dagen en zich in de top vijf van applicatie-ontwikkelplatformen in de wereld te nestelen. 

“Hoe Betty Blocks naar IT kijkt, is heel erg in lijn met de onze. De opkomst van een No-Code platform - wat leidt tot veel meer snelheid in je organisatie, zelfsturende teams en de mogelijkheid om als bedrijfskundige naar IT te kunnen kijken - waren voor ons de sleutel om met een platform als Betty Blocks nauwer samen te werken.” zegt Bram Berkelaar, eigenaar van EsperantoXL. 

EsperantoXL is een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van slimme software oplossingen. Door processen te vereenvoudigen brengen ze snelheid in organisaties. Bij het bouwen van innovatieve applicaties en optimaliseren van operationele processen voor hun klanten, was Betty Blocks een belangrijke partner. 

“EsperantoXL heeft als nieuwe partner razendsnel zijn weg gevonden en is in korte tijd een No-Code specialist geworden. In deze tijd hebben ze veel interessante projecten afgerond voor diverse organisaties. Wij voelen vanuit Betty Blocks een perfecte match met EsperantoXL.” zegt Tom Oudhuis, Partner Executive van Betty Blocks.

EsperantoXL en Betty Blocks werken nauw samen aan uiteenlopende projecten. Zo voltooiden ze een goed werkende applicatie voor het autodeelplatform Bleap en hebben ze voor de Gemeente Utrecht een geheel nieuw serviceportaal VTH ontwikkeld. EsperantoXL hoopt dit jaar de samenwerking met Betty Blocks te intensiveren en de No-Coding mogelijkheden nog verder te delen. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!