Redactie - 18 mei 2018

Blockchain gaat ook jouw wereld veranderen!

Blockchain gaat ook jouw wereld veranderen! image

Blockchain wordt gezien als de grootste revolutie sinds het internet. Het maakt tussenpartijen overbodig en maakt tegelijkertijd nieuwe businessmodellen mogelijk.

Inforza ontwikkelt met het OutSystems platform snel visueel de blockchain (mobiele) consumer applicatie en verzorgt de integratie met het Hyperledger Composer platform waarmee middels plug and play de blockchain applicatie wordt gebouwd.

De combinatie van Hyperledger Composer en OutSystems is een zeer krachtige combinatie die organisaties in staat stelt om zowel de blockchain als de consumer applicatie zonder diepgaande programmeerkennis te realiseren.

Gedurende deze middag zullen wij dit presenteren maar daarnaast informeren wij u over Design Thinking, een concept dat uitermate geschikt is om complexe problemen op te lossen en vaak de eerste stap voor het ontwikkelen van een blockchain applicatie.

De praktijkcases zullen door onze partner DeCenterX gepresenteerd worden en UNIT zal u introduceren tot een nieuw concept voor Business Process Management, een oplossing waarbij de business haar processen kan managen zonder dat daar de IT afdeling voor nodig is.

Locatie:
Congrescentrum Bouw en Infra Park
Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk

Registratie

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum. Dit voormalig kazernecomplex is in de jaren ’90 getransformeerd tot modern vergader- en evenementencomplex verdeeld over twee gebouwen. Parkeren kan op eigen terrein, op één van de 500 gratis parkeerplaatsen. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos.

Agenda:
12.30 uur registratie
13:00 uur welkom en introductie
13:15 uur "Doing (IT) things right" - Design Thinking.     
Johan van den Hoek
13:45 uur Hyperledger introductie.
Thijs Giesbers
14:15 uur Use Cases - Blockchain in de praktijk.
Erwin Giesbers
14:45 uur Pauze
15:15 uur How you can build a blockchain-enabled app with OutSystems and Hyperledger Composer
Wouter Baeten
15:45 uur unitBPS; a new approach to BPM build with OutSystems; blockchain, robotic process automation and Zapier integration.
Paulo Portela
16:15 uur Improve performance in Blockchain technology.
Tjeerd Saijoen
16:45 uur Afsluiting
17:00 uur Borrel

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!