BPSolutions en Dtex Systems bieden User Behavior Intelligence en Insider Threat Detection

22-05-2018 | door: Redactie

BPSolutions en Dtex Systems bieden User Behavior Intelligence en Insider Threat Detection

BPSolutions, de IT Solutions en CloudSourcing provider uit Driebergen kondigt een strategisch partnership aan met het in de Verenigde Staten gebaseerde Dtex Systems, een leider op het gebied van user behavior intelligence & insider threat detection.

Het Dtex ‘User Behavior Intelligence’ platform combineert technologie, intelligentie en diensten om wereldwijd organisaties te beschermen tegen insider threats. Gedreven door nalatige, gecompromitteerde en kwaadwillende gebruikers, is de ‘insider threat’ de belangrijke oorzaak van datalekken en andere kostbare en schadelijke security- en compliance incidenten. Met Dtex, kunnen organisaties over de hele wereld bruikbare informatie verkrijgen over het gedrag van werknemers, met  context, nauwkeurigheid en authentieke inzichten. Nu de naleving van de Algemene verordening Gegevensbeveiliging (GDPR) een topprioriteit is, is Dtex snel een intelligentie platform bij uitstek geworden. Dankzij de ingebouwde anonimiseringsfunctie, kunnen klanten hun organisaties beschermen tegen bedreigingen van binnenuit en de privacy van werknemers beschermen.

Data

Mark de Groot, CEO van BPSolutions, is heel enthousiast over dit partnership: “Veel bedrijven zijn tot de onvermijdelijke conclusie gekomen dat hun perimeterbeveiliging nu voldoende sterk is. Het zwakste punt voor een datalek, is de werknemer. De krantenkoppen staan vol met verhalen over uitgelekte gegevens, ofwel omdat een medewerker nalatig of kwaadaardig was, of omdat een account was aangetast. Het Dtex-platform pakt al deze problemen aan, samen met geweldige mogelijkheden om GDPR compliancy te ondersteunen.”, aldus De Groot.

Security

"Een breed scala aan klanten, partners, branchedeskundigen en cybersecurity nieuwsbronnen erkennen Dtex als een snelgroeiende speler in de beveiligingsmarkt. Meest recent noemde Cyberdefense Magazine ons als de ‘cutting edge’ insider threat security-oplossing voor 2018.", zei Olav van Haren, Director Benelux bij Dtex Systems. “BPSolutions is een leverancier van oplossingen met een hoge toegevoegde waarde en heeft een uitgebreid trackrecord in het bedienen van zakelijke klanten in verschillende sectoren. We zijn er trots op dat BPSolutions Dtex heeft gekozen als strategische partner voor user behavior intelligence en insider threat security. "

Voor meer informatie over Dtex en BPSolutions, kijkt u hier.

Terug naar nieuws overzicht
Security