Wouter Hoeffnagel - 22 mei 2018

Eshgro genomineerd voor HPE Cloud Distributor of the Year

Eshgro genomineerd voor HPE Cloud Distributor of the Year image

Hewlett Packard Enterprise reikt op dinsdag 12 juni 2018 wederom de jaarlijkse HPE Partner Awards uit. Op basis van verschillende onafhankelijke criteria is Eshgro, een Cloud Service Broker uit Boxmeer, genomineerd voor HPE Cloud Distributor of the Year. De awards worden uitgereikt tijden Reimagine 2018 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

De samenwerking met Eshgro werd door HPE in 2016 en 2017 ook al bekroond met een Partner of the Year award. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan partners die excelleren in hun dienstverlening. De award is een erkenning van een innovatieve marktaanpak en behaald resultaten. Cloud Service Broker Eshgro heeft een duidelijke visie op IT. IT is volgens Anton Loeffen (foto), CEO van Eshgro, een middel voor groei en geen noodzakelijk kwaad. “IT raakt alle bedrijfsprocessen”, aldus Loeffen. “Als je jouw IT niet op orde hebt, ben je niet meer competitief”.

Eshgro ontwikkelde een model met een servicecatalogus. De afgelopen jaren is dit doorontwikkeld tot een configurator. “De Cloud Configurator stelt in een aantal stappen eenvoudige vragen aan een klant. Bijvoorbeeld over het type en de grootte van het bedrijf, wensen op het gebied van security en compliancy, over de gewenste servicegraad, de contractduur en uiteraard over software en opslag. Maar ook over de voordelen die een klant uit de samenwerking wil halen. Wil de klant schaalbaarheid, voorspelbaarheid of simpelweg minder kosten? Dat is voor partners belangrijk om te weten.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!