Pure Storage lanceert nieuw Partner Programma

Pure Storage lanceert nieuw Partner Programma

22-05-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pure Storage lanceert nieuw Partner Programma

Pure Storage, aanbieder van een all-flash-opslag platform, introduceert een nieuw programma voor partners. Het partnerprogramma evolueert volgens Pure Storage verder om gelijke tred te houden met de aanzienlijke groei van het bedrijf.

Het nieuwe Pure Partner programma ondersteunt partners met nieuwe trainingen, certificeringen, ondersteuning en incentives. Het nieuwe programma werd gelanceerd tijdens het Global Partner Forum tijdens de pure//Accelerate 2018 conferentie in San Francisco. Het programma treeft 1 augustus 2018 in werking.

"De voortdurende technologische progressie van Pure Storage en de bedrijfsinnovatie werken in het voordeel van partners" zo meldt Steve White, analist bij IDC voor channels en allianties. De uitbreidingen van het Pure partner programma bieden echte waarde en steun voor de Pure partners."

100 procent channel business model

Pure Storage heeft een 100 procent channel business model. Het bedrijf meldt strategische investeringen te hebben gedaan in de tools en middelen die nodig zijn voor een aantrekkelijke en werkbare partnerprogramma. Het programma is ontworpen om partners nog beter te ondersteunen met hun Pure Storage business en hen goed te belonen.

Nieuwe functies zijn onder andere nieuwe programma met Tiers: het nieuwe programma bevat twee lagen (tiers) en is ontworpen om partners van elke grootte in staat te stellen top tier status te bereiken. Het programma bevat een Preferred niveau, dat is de tier voor de instap voor alle partners.

Elite Partners

De top tier is Elite voor partners die uitmunten in verkoop en technische competentie, zakelijke specialiteiten en diensten, een begroot marketing plan, en voldoen aan een minimum aantal klanten. Elite partners ontvangen een melding van hun status in augustus 2018. Partners worden jaarlijks geëvalueerd voor de niveaus.

Pure Storage meldt verder een groter partner empowerment: een belangrijke verbetering van het programma is gestandaardiseerde kortingen, incentives en prijslijsten die beschikbaar zijn voor partners/ Partners krijgen ook toegang tot verbeterde tools die hen in staat stellen voorstellen en offertes voor Pure Storage gebaseerde oplossingen te bieden.

FlashArray

Pure Storage biedt verder verbeterde technische specialisaties aan alle partners met extra voordelen. Pure introduceert verder ook de Pure Storage Foundation examen en de FlashArray architect examen tijdens de Global partner forum op pure//Accelerate 2018. Het programma zal aanvullende certificeringen het hele jaar door uitrollen.

AI en Machine Learning

"Pure Storage is altijd selectief geweest met partners en daarom hebben we de beste partners in de branche. Als dusdanig, wisten wij het tijd was om met hen te evolueren en een nieuw partner programma te lanceren, zodat kunnen zij met het bedrijf blijven groeien en profiteren", aldus Michael Sotnick, vice president Partners, Services and Business Development. "De investering voor het nieuwe partner programma is onze verplichting aan partners dat wij ervoor blijven zorgen dat zij de activa, de middelen en de aansporingen hebben om met Pure Storage te bloeien. Pure technologie innovaties openen nieuwe kansen voor partners om de weg te banen voor kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning. Onze partners helpen daardoor hun klanten in hun (digitale) transformatie en maken hen daardoor toekomstbestending met moderne omgevingen om volop te profiteren van hun gegevens en de groei van opkomende toepassingen. "

Meer informatie over het pure partner programma vindt staat hier. Als u geïnteresseerd bent in toetreding tot de Pure partner programma, mail dan naar [email protected] voor meer details.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Hardware