Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
28-05-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

G DATA en Portland Europe werken strategisch samen (video)

Distributeur Portland Europe is verhuisd van Zoetermeer naar hartje Amsterdam. De distributeur werkt samen met een aantal sterk groeiende leveranciers zoals security specialist G DATA. Jerrel Abdoel, sales manager van G DATA Benelux bezocht met zijn collega communicatie manager Danielle van Leeuwen het nieuwe kantoor van Portland Europa. Daar sprak hij met coo Cees Quirijns over de prettige en succesvolle samenwerking.

G DATA krijgt als leverancier van IT security-oplossingen uitzonderlijk veel vertrouwen van zijn klanten. Zo garandeert G data dat de gegevens van onze klanten de EU niet verlaten. Ondernemers die de bescherming van persoonsgegevens van hun klanten en medewerkers serieus nemen, en ondernemers die beschikken over persoonsgegevens die extra gevoelig zijn, zoals medische of financiële gegevens, hebben dus een belangrijke reden om voor de beveiligingsoplossingen van G DATA te kiezen.

De oplossingen van G DATA maken allemaal gebruik van de DoubleScan-technologie. Dat houdt in dat er twee virusscanners in de software zitten. De ene scanner controleert bestanden tegen een database van bekende malware door middel van virushandtekeningen. Maar aangezien er elke minuut 16 nieuwe soorten malware bij komen in de wereld, is dat niet genoeg. De tweede scanner bevat daarom proactieve detectiemethoden op basis van gedragsanalyse en kunstmatige intelligentie, waardoor ook de allernieuwste malware wordt herkend. Zo is G DATA zeer sterk in het tegenhouden van moeilijk te detecteren banktrojanen met de gepatenteerde technologie BankGuard en wordt meer dan 99,5% van alle ransomware geblokkeerd door de AntiRansomware-module.

G DATA heeft zijn eigen Nederlandstalige helpdesk voor zakelijke klanten en ze zijn altijd bereid om klanten van a tot z te helpen, aldus Cees Quirijns. Dat sluit goed aan bij de visie van Portland.

Terug naar video overzicht
Security