Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
24-05-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Pure Storage Video Update: Partner Programma is schaalbaar

Pure Storage, aanbieder van een all-flash-opslag platform, introduceert een nieuw programma voor partners. Het partnerprogramma evolueert en schaalt volgens het bedrijf verder om gelijke tred te houden met de aanzienlijke groei van het bedrijf. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel, sprak in een video interview over het nieuwe partnerprogramma met Theo van Teylingen, Regional Director Benelux and Nordics bij Pure Storage.

Het nieuwe Pure Partner programma ondersteunt partners met nieuwe trainingen, certificeringen, ondersteuning en incentives. Het nieuwe programma werd gelanceerd tijdens het Global Partner Forum tijdens de pure//Accelerate 2018 conferentie in San Francisco. Het programma treeft 1 augustus 2018 in werking.

Channel Business

Pure Storage heeft een 100 procent channel business model. Het bedrijf meldt strategische investeringen te hebben gedaan in de tools en middelen die nodig zijn voor een aantrekkelijke en werkbare partnerprogramma. Het programma is ontworpen om partners nog beter te ondersteunen met hun Pure Storage business en hen goed te belonen.

Nieuwe functies zijn onder andere nieuwe programma met Tiers: het nieuwe programma bevat twee lagen (tiers) en is ontworpen om partners van elke grootte in staat te stellen top tier status te bereiken. Het programma bevat een Preferred niveau, dat is de tier voor de instap voor alle partners.

Elite Partners

De top tier is Elite voor partners die uitmunten in verkoop en technische competentie, zakelijke specialiteiten en diensten, een begroot marketing plan, en voldoen aan een minimum aantal klanten. Elite partners ontvangen een melding van hun status in augustus 2018. Partners worden jaarlijks geëvalueerd voor de niveaus.

Pure Storage meldt verder een groter partner empowerment: een belangrijke verbetering van het programma is gestandaardiseerde kortingen, incentives en prijslijsten die beschikbaar zijn voor partners/ Partners krijgen ook toegang tot verbeterde tools die hen in staat stellen voorstellen en offertes voor Pure Storage gebaseerde oplossingen te bieden.

FlashArray

Pure Storage biedt verder verbeterde technische specialisaties aan alle partners met extra voordelen. Pure introduceert verder ook de Pure Storage Foundation examen en de FlashArray architect examen tijdens de Global partner forum op pure//Accelerate 2018. Het programma zal aanvullende certificeringen het hele jaar door uitrollen.

Meer informatie over het pure partner programma vindt staat hier. Als een resellers geïnteresseerd is in toetreding tot de Pure partner programma, mail dan naar [email protected] voor meer details.

Terug naar video overzicht