Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
24-05-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

SLTN video update over Pure Storage business

IT-dienstverlener SLTN is inmiddels al 1,5 jaar business partner van Pure Storage, leverancier van een flash storage platform. In die tijd is de business flink gegroeid. Dit zegt SLTN ceo Eugene Tuijnman in gesprek met Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski tijdens het Pure Storage Accelerate event in San Francisco.

Pure Storage ziet veel kansen komende tijd met het ondersteunen van AI workloads, vervangingsbusiness (refresh van oude tiered storage systemen) en als onderdeel van hybride cloud omgevingen met Microsoft, AWS en Google. Verder zegt Pure storage goed bezig te zijn met Non-Volatile Memory Express (NVMe) in zijn FlashArray//X en als platform voor container en gevirtualiseerde omgevingen.

SLTN biedt onder andere Evergreen Storage, het All-Inclusive Storage Ownership van all-flash leverancier Pure Storage. Evergreen Storage verlengt de levenscyclus van storage en garandeert up-to-date technologie en functionaliteit van storagesystemen. Zo wordt storage van klanten volgens SLTN alleen maar beter als de klant er langer mee werkt. Bovendien profiteert de klant volgens SLTN van alle voordelen van Pure Storage: moeiteloze installatie en beheer, efficiënte dataopslag én een gecontroleerde, lagere TCO.

Pure Storage introduceert een nieuw programma voor partners. Het partnerprogramma evolueert volgens Pure Storage verder om gelijke tred te houden met de aanzienlijke groei van het bedrijf. Eugene Tuijnman bespreekt in deze video ook de partnerstrategie van Pure Storage.

Terug naar video overzicht