ACES IT introduceert Optimum Care

24-05-2018 | door: Witold Kepinski

ACES IT introduceert Optimum Care

ACES IT heeft haar kennis en ervaring nu gebundeld in een nieuwe dienst: ACES OPTIMUM CARE. Een dienst die de verantwoordelijkheid voor het beheer en de bewaking van infrastructuur op zich neemt zodat de klant weer tijd krijgt voor zijn kernactiviteit: het verbeteren en uitbreiden van zijn dienstenaanbod.

ACES OPTIMUM CARE zorgt voor veiligheid en continuïteit van een IT omgeving, aldus de dienstverlener. ACES IT zorgt voor het bewaken en beheren de IT infrastructuur. De klant bepaalt zelf welke onderdelen van de infrastructuur door ACES IT wordt beheerd. Dit kan van een of enkele onderdelen tot de volledige omgeving. De dienst biedt 24×7 monitoring, toegang tot het ACES IT Service Portaal en periodieke rapportages.

Lelystad

De Gemeente Lelystad maakt sinds kort gebruik van ACES OPTIMUM CARE. Om zelf meer tijd te hebben voor innovaties en verbeterprojecten heeft gemeente Lelystad besloten een deel van haar infrastructuurbeheer onder te brengen bij ACES IT. ACES IT bewaakt en beheert, op proactieve basis, de server, back-up en storage hardware infrastructuur van de gemeente. Dat gemeente Lelystad tevreden is over ACES OPTIMUM CARE blijkt uit de volgende uitspraak van Ton Laumen, Senior ICT Specialist en Continuity Manager van de gemeente Lelystad: "In Aces hebben wij de ideale partner gevonden om ons als gemeente Lelystad te ontzorgen voor wat betreft het beheren van onze server- en storage infrastructuur."

ACES is sinds 1996 is als full-service dienstverlener actief is bij de gemeentelijke overheid voor advisering, consultancy, implementatie en beheer van ICT-omgevingen.

Terug naar nieuws overzicht