Axis Partner Awards 2018 uitgereikt

Axis Partner Awards 2018 uitgereikt

Axis Partner Awards 2018 uitgereikt

Axis Partner Awards 2018 uitgereikt

25-05-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Axis Partner Awards 2018 uitgereikt

Enkele partners van Axis Communications zijn tijdens het Axis Executive Event, dat op 24 mei in St. Jan in Roosendaal plaatsvond, onderscheiden met een Partner Award. Partners die een award ontvingen hebben de afgelopen periode volgens Axis Communications uitmuntende en vooral innovatieve prestaties laten zien.

Partners werden tijdens het Axis Executive Event door diverse specialisten van Axis Communications bijgepraat over de Solution Strategy en de cyber & product roadmap. Kristian de Bruijn, Security Officer bij BIT uit Ede ging daarnaast in op de impact van cyber security op IoT-projecten. De avond werd feestelijk afgesloten met een award-ceremonie en een diner met muzikale omlijsting

Winnaars

Tanja Hilpert, Sales Director Middle Europe, reikte namens Axis Communications awards uit in diverse categorieën. De volgende partners zijn in de prijzen gevallen:

  • Best Partner Award Netherlands: VisiOn ISP uit Waalwijk
  • Best Project Award Netherlands: Den Bosch met partner Dit Is Beveiligen uit Schiphol-Rijk
  • Best Newcomer Award Benelux: The Safe Group uit Hasselt (B)

Deze partners springen er volgens Axis Communications uit als het gaat om innovaties. De partners zijn beloond met een Axis Partner Award in de vorm van een gouden camera. Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe bij Axis Communications, geeft aan terug te kijken op een zeer geslaagd event en uit te kijken naar nieuwe samenwerkingen met zowel bestaande als nieuwe partners.

Terug naar nieuws overzicht
Security