Vodafone Business Partner of the Year awards uitgereikt

Vodafone Business Partner of the Year awards uitgereikt

25-05-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Vodafone Business Partner of the Year awards uitgereikt

Verschillende partners zijn door VodafoneZiggo tijdens het Vodafone Business Partner of the Year event bekroond met een award. De awards werden door Directeur Zakelijke Markt John van Vianen en Directeur Partner Sales Dennis Kleinloog uitgereikt in Theater Amsterdam.

Tijdens het event werden de volgende awards uitgereikt aan de beste partners van het afgelopen jaar:

  • Strategic Partner of the Year; PHC tailored telecom (voor de 4e maal op rij)
  • Total Communications Partner of the Year: Van Delen
  • Indirect managed Specialised Partner of the Year: Detron
  • Direct managed Specialised Partner of the Year: FredIct
  • Authorised Reseller of the Year: TSP Bombeeck Group
  • Distributor of the Year: Televak Centers (voor de 3e maal op rij)

Hoogste klanttevredenheid

De partners die de hoogste Net Promoter Score (NPS) hebben behaald zijn Telecom Monitor en Van Delen. WilroffReitsma is beloond met de Marketing Partner of the Year award voor de beste co-marketing campagne met Vodafone. Bram Buysers van PHC tailored telecom nam de Vodafone Achiever of the Year award in ontvangst.

Daarnaast meldt INTO de Special Recognition Award te hebben ontvangen vanwege haar grote cloud acceleratie in de afgelopen periode. Edwin Hageman, CEO van INTO, geeft aan vereerd te zijn met de award van VodafoneZiggo. De award is volgens Hageman een erkenning van de visie van INTO op geïntegreerde communicatie- en werkplekoplossingen waarbij de specifieke klantsituatie van vandaag en morgen centraal staat. Michiel Janssen CCO bij INTO, voegt toe: “In het bijzonder zijn we trots op de IoT klanten die we afgelopen jaar hebben geadviseerd over INTO's dienstverlening en de communicatietechnologie van VodafoneZiggo. Wij zien deze award dus ook als een reflectie voor de hoge klanttevredenheid en innovatiekracht van onze klanten.”

Terug naar nieuws overzicht