Witold Kepinski - 26 mei 2018

Misco Solutions genomineerd als HPE Hyperconverged Partner of the Year

Misco Solutions genomineerd als HPE Hyperconverged Partner of the Year image

Misco Solutions is genomineerd als HPE Hyperconverged Partner of the Year 2018. De nominatie bekroont de succesvolle sales- en marketing- activiteiten door Misco Solutions rondom het hyperconverged infrastructure-portfolio van Hewlett Packard Enterprise. De uiteindelijke winnaar van de partner award zal bekend worden gemaakt op HPE Reimagine, het jaarlijkse partner event van Hewlett Packard Enterprise, dat op 12 juni plaatsvindt.

De nominatie toont aan dat Misco Solutions over de juiste kennis en kunde beschikt om het hyperconverged-portfolio van Hewlett Packard Enterprise succesvol te positioneren in de zakelijke- en publieke markt. Als een van de eerste samenwerkingspartners investeert de organisatie al vanaf het begin actief in kennisopbouw onder klanten en medewerkers. Dat uit zich onder andere in de vorm van diverse trainingssessies en marketingactiviteiten. Deze inspanningen hebben geleid tot een solide fundering voor verdere adoptie van de Hewlett Packard Enterprise hyperconverged-oplossingen onder zakelijke klanten.

 “We zijn erg trots op deze nominatie,” vertelt Misco Solutions Sales Director Nils Veerman (foto). “Al vanaf het begin hebben wij de hyperconverged-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise omarmd. We herkenden direct de meerwaarde van deze technologie voor onze klanten. Daarom hebben we breed ingezet op het verhogen van het kennisniveau. Een voorbeeld daarvan is de website itvandetoekomst.nl, een kennisplatform dat we samen met Hewlett Packard Enterprise hebben ontwikkeld. Hiermee maken we de technologie op een laagdrempelige manier behapbaar voor onze klanten. Zo herkennen zij snel de voordelen van deze slimme oplossingen. Ondertussen blijven we kijken naar nieuwe mogelijkheden, zoals de ontwikkeling van een Hyperconverged-as-a-Service-dienstverlening.”

 “We hanteren hoge voorwaarden voor deze nominatie,” vertelt Remco Lommerde, Partner Sales Manager Hewlett Packard Enterprise. “Een hoge mate van betrokkenheid, expertise en investeringsbereidheid zijn hierin zeer belangrijk. Misco Solutions heeft zich hierin bewezen. Zij begrijpen hoe de adoptie van hyperconverged-oplossingen, zoals SimpliVity, zakelijk succes aan klantzijde kunnen opleveren. Door mee te denken kunnen ze de eindklant optimaal bedienen. De mooie resultaten zijn daar getuige van. Wij zijn dan ook erg blij met hen als samenwerkingspartner.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!