Witold Kepinski - 26 mei 2018

Hilversum kiest voor Cisco Digital Network Architecture

Hilversum kiest voor Cisco Digital Network Architecture image

Gemeente Hilversum heeft voor de ontwikkeling, implementatie en het onderhoud van haar nieuwe netwerkomgeving gekozen voor Telindus. Het netwerk wordt gebaseerd op de Digital Network Architecture van Cisco, en wordt geleverd, geïmplementeerd en vervolgens voor een deel ook beheerd door Telindus. Met deze software defined en innovatieve netwerkomgeving zet de gemeente Hilversum een eerste stap naar het intuïtieve netwerk van de toekomst, aldus de gemeente.

De gemeente Hilversum ziet verschillende ontwikkelingen op zich af komen die de organisatie ertoe dwongen de netwerkomgeving tegen het licht te houden. Door koppelingen met ketenpartners, het toenemend aantal mobiele devices, het streven naar serviceoptimalisatie en de sterke focus op informatiebeveiliging, concludeerde de gemeente dat het bestaande netwerk niet meer voldoet. Men startte een aanbestedingstraject waarin robuustheid, performance, beveiliging en eenvoudig beheer belangrijke eisen waren.

Tevens zocht de gemeente Hilversum naar een strategische partner die het mogelijk maakt door te groeien naar een professionele dienstverlener. Met de Cisco Digital Network Architecture zegt de Noord-Hollandse gemeente een innovatieve netwerkoplossing in huis te halen en met Telindus is zij verzekerd van de juiste kennis, service en support, aldus de Gemeente Hilversum.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!