Witold Kepinski - 28 mei 2018

Multizone ondersteuning voor Box Zones

Box, aanbieder van cloud content management, heeft op de Box World Tour Europe multizone ondersteuning voor haar vlaggenschip Box Zones aangekondigd. Gebruikers krijgen hierdoor de mogelijkheid hun gegevens in een van de zeven bestaande zones van Box op te slaan en hier naadloos vanuit één Box-omgeving mee te werken.

Box Zones werd in 2016 voor het eerst geïntroduceerd en bracht een omwenteling op het gebied van cloud content management teweeg, doordat klanten voor het eerst de mogelijkheid kregen hun gegevens in een regio naar keuze op te slaan. Tegenwoordig hebben we te maken met veranderende en steeds complexere, wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en compliancy. Box maakt het voor bedrijven mogelijk om nog meer controle te hebben over de locatie van waar hun gegevens worden opgeslagen en biedt gebruikers een probleemloze samenwerkingservaring, ongeacht waar ze werken aldus Bix.

Multizone ondersteuning voor Box Zones is het nieuwste toevoeging in het uitgebreide assortiment van Box aan beveiligings- en nalevingsoplossingen op bedrijfsniveau. Dit nieuwe product zorgt ervoor dat internationale organisaties, waaronder die in de meest gereguleerde branches, in staat zijn om inhoud veilig op te slaan, te beheren en eraan samen te werken in Box, terwijl tegelijkertijd aan de strengste vereisten op het gebied van naleving en regelgeving wordt voldaan, zo beweert Box.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!