Witold Kepinski - 28 mei 2018

Rackspace biedt Kubernetes-as-a-Service

Rackspace biedt Kubernetes-as-a-Service image

Rackspace kondigt Rackspace Kubernetes-as-a-Service aan. De dienst vereenvoudigt de wijze waarop organisaties containertechnologie toepassen en versnelt de digitale transformatie zo beweert Rackspace.

Rackspace ondersteunt digitale transformatie op het gebied van applicaties, data, beveiliging en infrastructuur. Met deze nieuwe toevoeging kunnen organisaties Kubernetes op verschillende cloudplatformen als een dienst afnemen. Dit versterkt multi-cloudstrategieën, moderniseert applicatieontwikkeling en versnelt de productontwikkeling gecombineerd met significante kostenbesparing.

Onderzoeksbureau 451 Research verwacht dat de markt voor applicatie containersoftware de komende jaren met 40 procent groeit naar een omzet van $3 miljard in 2020[1]. Kubernetes heeft bewezen de leider te zijn in containermanagement technologie. De meeste bedrijven beschikken echter niet over de expertise om in-house een effectieve Kubernetes-omgeving te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Met Kubernetes-as-a-service levert Rackspace een unieke oplossing waarin beheer, onderhoud en de ondersteuning van de volledige technologie-stack inclusief cluster applicatiediensten gecombineerd zijn.

“Kubernetes is een belangrijk onderdeel van onze cloud transformatiestrategie”, stelt Mike Trkay, vice president Cloud Services voor FICO. “Het beschikken over een betrouwbare partner zoals Rackspace, die de complexiteit van een Kubernetes implementatie en onderhoud voor ons wegneemt, stelt ons in staat om meer aandacht te besteden aan het ontwikkelen van onze unieke propositie om fraude te bestrijden, risico’s te beperken en bedrijven te adviseren.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!