Witold Kepinski - 29 mei 2018

Paessler benoemt Steven Feurer tot Chief Technology Officer

Paessler AG, specialist in netwerkbewaking, maakt bekend dat Steven Feurer is aangesteld als Chief Technology Officer (CTO) van het bedrijf. Feurer is sinds 2015 lid van de Raad van Advies van Paessler. Deze full-stack developer met ruim twintig jaar ervaring zal sturing geven aan de productontwikkelingsstrategie en het groeiende development-team van Paessler.

“PRTG Network Monitor van Paessler is ‘s werelds meest populaire oplossing voor netwerkbewaking en een onmisbare tool voor meer dan 200.000 systeembeheerders. Dit is het resultaat van ons niet aflatende streven om een uiterst intuïtief en robuust product af te leveren”, zegt Christian Twardawa, de CEO van Paessler. “Steve beschikt over een sterke trackrecord in het aansturen van teams die uitmuntend programmeerwerk afleveren, uitstekende vaardigheden op het gebied van productmanagement en het vermogen om toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen. Het was voor ons dan ook een logische keuze om hem tot eerste CTO van Paessler te benoemen.”

Feurer zal in zijn nieuwe functie leidinggeven aan het groeiende development-team van Paessler en aansturen op verbeteringen van PRTG en de ontwikkeling van nieuwe functies, mogelijkheden en oplossingen. Verder zal hij leidinggeven aan de testorganisatie van het bedrijf. Hoewel Feurer Amerikaans staatsburger is, zal hij opereren vanuit het hoofdkantoor van Paessler in Neurenberg.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!