Witold Kepinski - 30 mei 2018

ITQ Consultancy heeft alle VMware Master Services Competenties

ITQ Consultancy, een gespecialiseerde VMware-partner, heeft nu alle vier de nieuwe VMware Master Services Competenties van het onlangs uitgebrachte VMware Master Services Competency Programma behaald. Niet alleen hebben ze deze uitstekende prestaties behaald door hun expertise, certificeringen en ervaring in de individuele competenties te tonen, ITQ Consultancy is ook de eerste wereldwijde partner die alle vier competenties behaalt, zo meldt het bedrijf uit Noord-Holland.

"Ik ben zeer verheugd dat we, bovenop het behalen van het hoogste niveau in het VMware Partner Professional Services-programma, nu de eerste partner zijn die wereldwijd alle vier de nieuwe VMware Master Services-competenties heeft behaald, een ware erkenning van onze passie voor technologie en bedrijfscultuur. ", zegt Robert Hellings (foto), Chief Executive Officer van ITQ. "Het bereiken van dit niveau komt volledig overeen met onze missie: implement the known and explore the unknown en bewijst onze toewijding in het voortdurend ontwikkelen en beheersen van de vaardigheden die horen bij een echte VMware-partner. Ons volledig betrokken ITQ-team toont de spirit van voortdurende ontwikkeling naar succesvolle klantimplementaties, waardoor ze een concurrentievoordeel hebben."

Over het Master Services Competentie programma

De Master Services Competenties (MSC's) zijn kwalificaties voor VMware-partners, ontworpen om partners te herkennen die in staat zijn om diensten te leveren, met leveringsdeskundigheid en ervaring rond een VMware-oplossingsgebied van de volgende generatie. MSC's bieden een toonaangevende merk- en programmastructuur voor het erkennen van bewezen expertise in oplossingsservices en helpen partners bij het differentiëren en uitbreiden van oplossingen op de markt.

VMware Master Services Competenties vereisen het behalen van geavanceerde technische certificeringen en bewijs van hoogwaardige servicemogelijkheden en expertise zoals gevalideerd door de klanten van de partner.

Master Services Competenties worden bereikt door:

1) een specifiek aantal personen in de partnerorganisatie die een bepaald aantal oplossing specifieke certificeringen voltooien

2) demonstratie van dienstenleveringservaring door drie klantreferenties aan te bieden voor recent voltooide projecten.

Het Master Services Competency Programma werd op 22 mei 2018 gelanceerd op Partner Leadership Summit (PLS).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!