Witold Kepinski - 01 juni 2018

Google Cloud sluit partnership met KPMG

Google Cloud sluit partnership met KPMG image

Google Cloud gaat een partnership aan met KPMG aan om nog meer bedrijven te helpen bij de overstap naar de cloud. Ook gaat KPMG’s expertise in diverse markten, digitale transformatie, verandermanagement en consulting de klanten van Google Cloud helpen in te zien op welke manieren ze nog meer kunnen profiteren van de cloud en welke acties hiervoor nodig zijn.

De eerste twee oplossingen die KPMG heeft gebouwd op Google Cloud Platform (GCP), KPMG Intelligent Interactions en GDPR Assessment and Compliance Service, zijn nu al beschikbaar.

KPMG ziet de omvang, schaal en beveiliging van Google Cloud, net zoals de AI-first benadering en machine learning modellen als bijzonder voordelig voor hun klanten. Op deze manier kan KPMG nog meer bedrijven helpen hun business te transformeren door middel van kunstmatige intelligentie en cloudtechnologieën.

De data- en analysespecialisten bij KPMG Lighthouse lanceren ook een Google Cloud gefocust innovatielab met meer dan 80 GCP gecertificeerde experts die samen met Google Cloud gaan experimenteren op het gebied van klant casestudies.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!