Fortinet breidt Global Managed Security Service Provider Program uit

01-06-2018 | door: Witold Kepinski

Fortinet breidt Global Managed Security Service Provider Program uit

Fortinet, aanbieder in cyberbeveiliging, maakt bekend dat het zijn Global Managed Security Service Provider Program (MSSP) heeft uitgebreid met het Silver-niveau, technische ondersteuningsmogelijkheden en hulp bij de ontwikkeling van nieuwe diensten.

Dit nieuwe programmaniveau biedt MSSP’s en VAR’s die willen overstappen op een dienstgericht model toegang tot content voor het opzetten van diensten, best practices, exclusieve webinars en promotiebundels om hen te helpen om de Gold- en Platinum-status te bereiken.

Het nieuwe programma voor MSSP-partners bestaat uit:

Fabric-Enabler Program: Het nieuwe Fabric-Enabler Program biedt speciale ondersteuning voor MSSP-partners die zijn gecertificeerd voor de technologieën van Fabric Ready-partners en beschikken over aantoonbare expertise met het ontwerp, de integratie en het beheer van op maat toegesneden Security Fabric-oplossingen. Deelnemers aan het Fabric-Enabler Program profiteren van specialistische hulp bij het integreren van beveiligingsoplossingen op basis van API’s, methodieken voor het uitwisselen van bedreigingsinformatie, automatiseringstools, draaiboeken en ondersteuning bij de ontwikkeling van diensten. Daarmee kunnen ze nieuwe omzetkansen creëren met onderscheidende en resultaatgerichte professional services en managed services. MSSP-partners kunnen daarnaast deelnemen aan co-marketingprogramma’s en IT-bronnen aanbieden onder hun eigen merk.

Starter kits: Nieuwe starter kits voor multi-cloudomgevingen, SD-WAN, automatisering en veilige toegang tot IoT- en operationele technologie (OT)-omgevingen helpen MSSP’s met het ontwikkelen van nieuwe beveiligingsdiensten die voldoen aan de technologische eisen die gepaard gaan met strategieën voor digitale transformatie. Starter kits omvatten tools voor het bespoedigen van de ontwikkeling van diensten, ondersteunende content en draaiboeken voor verkoop-, marketing- en DevOps-scenario’s.

‘Pay as you grow’-model: Nieuwe, op verbruik gebaseerd licenties stellen MSSP’s in staat om klanten een flexibel ‘pay as you grow’-model aan te bieden op basis van het volume van het beschermde verkeer en de gebruikte threat intelligence services van FortiGuard Labs. De investeringskosten van MSSP’s blijven daarmee tot een minimum beperkt.

Regionale ondersteuning: Fortinet biedt wereldwijde MSSP’s daarnaast toegang tot regionale inhoudelijke experts en service managers van partners die hen kunnen bijstaan met de ontwikkeling en verkoop van diensten en de operationele afstemming.
Ondersteunende workshops: Nieuwe workshops bieden MSSP’s op Platinum-, Gold- of Silver-niveau toegang tot draaiboeken die bijdragen aan een snellere ontwikkeling van diensten, verbeterde operationele volwassenheid en hogere marges. Partners kunnen daarnaast een beroep doen op technische ondersteuning door Fortinet.

Fortinet Veterans Program (FortiVet): Dit programma is ontwikkeld om MSSP’s aan gekwalificeerd personeel te helpen. FortiVet helpt talentvolle militaire veteranen om de overstap naar de cybersecurity-sector te maken om bij te dragen aan een oplossing voor het tekort aan vaardigheden. Dit programma voorziet in professionele netwerkmogelijkheden, training en coaching en werd recentelijk uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk om veteranen in de regio EMEA voor een carrière in cybersecurity klaar te stomen.

Terug naar nieuws overzicht
Security