Witold Kepinski - 01 juni 2018

Albert Zwart wordt Channel Sales Manager HP Nederland

Albert Zwart wordt Channel Sales Manager HP Nederland image

HP heeft Albert Zwart benoemd tot nieuwe Channel Sales Manager HP Nederland. Albert Zwart was de Consumer Sales Manager van HP Nederland. In die rol heeft hij een sterk team gebouwd en consistent groei geboekt via de samenwerking met partners. Zijn belangrijkste doelstellingen zijn de groei en winstgevendheid optimaliseren van de verkoop via partners en daarnaast het doorontwikkelen van HP’s Channel netwerk voor zowel de zakelijke als de consumenten markt in het licht van de vele veranderingen die de sector doormaakt.

Albert studeerde Economie aan de Universiteit van Groningen. Voor hij begon bij HP, heeft hij ervaring opgedaan in de distributie en retail bij MCC (Techdata mobile) en Coolblue.

Rob Idink, Managing Director HP Nederland: “Ik ben zeer content met de benoeming van Albert. Hij heeft laten een goed team gebouwd en gemanaged. Ik ben er van overtuigd dat hij met zijn aanpak en niet te vergeten ons fantastische channel team, HP en partners zal helpen ons gezamenlijke succes verder uit te bouwen. Dat we met Albert intern talent doorschuiven past bij ons credo dat je bij HP niet alleen begint aan een baan, maar aan een succesvolle carriere”.

Channel Team

Naast zijn functie als Channel Sales Manager blijft hij onderdeel van de directie van HP Nederland. In zijn rol zal hij nauw samenwerken met ondermeer Hjalmar van Veen (GM Personal Systems), Daan Stuifbergen (GM Printing) en met het succesvolle channel team van HP Nederland.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!