Witold Kepinski - 02 juni 2018

Infotheek, Centralpoint.nl en Scholten Awater samengevoegd

Infotheek, Centralpoint.nl en Scholten Awater samengevoegd image

Infotheek, Centralpoint.nl en Scholten Awater zijn samengevoegd. Vanaf 1 februari 2018 gaat Centralpoint verder met twee labels: Centralpoint.nl en Centralpoint.nl powered by Scholten Awater. Centralpoint.nl is vanuit de locatie in Amstelveen actief en Centralpoint.nl powered by Scholten Awater vanuit de locatie in Nijmegen. Luuk Slaats is als Managing Director verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur.

Per 1 februari 2018 is de naam Infotheek verdwenen. De producten en diensten die de klant is gewend vanuit Infotheek zijn geïntegreerd in het productaanbod en de dienstverlening van de twee labels van Centralpoint. De oude labels van Centralpoint en Scholten Awater zijn inmiddels van de kantoren verwijderd.

B2B

De drie organisaties hebbenhun eigen specialisatie en doelgroep: Scholten Awater heeft veel expertise en ervaring in IT-dienstverlening en het bedienen van grote organisaties, Infotheek is gespecialiseerd in circulaire IT gericht op de Mid Market en Centralpoint.nl is het grootste B2B-onlineplatform voor zakelijke IT-aankopen in Nederland, met focus op het SMB-segment. De samenvoeging van deze drie organisaties resulteert in de grootste speler in de Benelux, die thuis is in elk IT-vraagstuk.

Alles rondom IT onder één dak

Centralpoint focust zich op devices, infrastructuur (server en storage) en networking. Door deze combinatie zijn ze in staat om de perfecte koppeling tussen de voor- en achterkant van de werkplek te maken. Organisaties kunnen deze oplossingen aanschaffen, maar ook afnemen in een as a service model. “Wij zijn de enige die op deze schaal een dergelijk compleet portfolio kunnen bieden. Ons doel is het helpen van organisaties om IT centraal te stellen, waardoor zij zich volledig kunnen focussen op het ondersteunen en innoveren van hun business”, aldus Luuk Slaats, Managing Director bij Centralpoint. “Of het nu gaat om een overheidsinstelling of een ZZP’er; door de integratie van deze drie marktleiders in hun eigen segment kunnen wij een passende oplossing bieden voor elke organisatie in de Benelux. Wij laten elke professional excelleren. Met onze IT-dienstverlening, e-commerce-specialisme en complete portfolio voorzien wij in elke behoefte op IT-gebied.”

Volgens Slaats past de propositie van het nieuwe Centralpoint bij de belangrijkste uitdagingen waar IT-professionals op dit moment mee te maken hebben. “We merken bij al onze klanten dat technologie een steeds belangrijker middel wordt om ambities te bereiken. IT komt steeds meer centraal te staan en in elk segment hebben wij bewezen in staat te zijn organisaties daarin te ondersteunen.”

Meer informatie over een nieuw Centralpoint staat hier: https://www.centralpoint.nl/een-nieuw-centralpoint/

Lees ook meer details op deze specifieke site van Centralpoint.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!