Witold Kepinski - 04 juni 2018

Accenture, Capgemini en Deloitte versnellen SAP S/4HANA Cloud acceptatie in industrie

Accenture, Capgemini en Deloitte gaan de SAP S/4HANA Cloud acceptatie te versnellen in de procesproductie, discrete productie- en dienstverlenende industrieën. Samen willen de bedrijven innovatieve oplossingen ontwikkelen om de belofte van de intelligente onderneming waar te maken. Klanten zullen volgens SAP profiteren van gedifferentieerde branchecapaciteiten en snelle innovatiecycli met SAP S / 4HANA Cloud, SAP's intelligente ERP-oplossing. Dit meldt SAP aan de vooravond van de SAPPHIRE NOW-conferentie in Orlando.

De co-ontwikkelingsinitiatieven zullen betrekking hebben op brede aspecten, van het samenwerken met pilotklanten tot gezamenlijke innovatie, ontwikkeling en go-to-marketstrategieën. Bedrijfsspecifieke, volgende generatie bedrijfsprocessen aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI) evenals automatisering binnen SAP S / 4HANA Cloud.

De aankondiging onderstreept de toewijding van SAP om nauw samen te werken met partners op het gebied van open en uitbreidbare cloud ERP-oplossingen van SAP, met als doel klanten beter van dienst te zijn in alle sectoren.

"SAP werkt nauw samen met Accenture, Capgemini en Deloitte om klanten in de productieprocessen, discrete productie- en dienstverlenende industrieën te helpen intelligente bedrijven te worden door ondersteuning te bieden voor een nieuwe generatie bedrijfsprocessen", aldus Franck Cohen, president, Digital Core en Industry Solutions , SAP. "Met een gebruikerservaring waarvoor geen toetsenbord meer nodig is en handmatige processen die worden geautomatiseerd met behulp van kunstmatige intelligentie, kunnen onze klanten hun bedrijfsmodellen opnieuw vormgeven en tegelijkertijd de kosten tot een minimum beperken."

Met de diepgaande branchekennis van deze wereldwijde strategische servicepartners, wil SAP op de volgende manieren in op de branchespecifieke vereisten van klanten inspelen rond intelligentie en bedrijfsprocessen.

Accenture

Accenture en SAP zijn begonnen samen te ontwikkelen en gezamenlijk naar de markt te gaan met een oplossing die draait op SAP S / 4HANA Cloud voor de olie- en gasindustrie. De oplossing biedt intelligente inzichten via openbare cloudservices om olie- en gasbedrijven te helpen de operationele kosten aanzienlijk te verlagen en nieuwe omzetkansen te creëren. Accenture zal haar ervaring met ingang van haar talentvolle meerjarige programma , dat zich richt op de kernactiviteiten en de ontwikkeling van de industrie en een go-to-market strategie voor SAP S / 4HANA. Het doel is om end-to-end-oplossingen te ontwikkelen die het reizen van klanten naar digitale bedrijven vereenvoudigen en versnellen.

Capgemini

Capgemini en SAP versnellen een lange-termijn co-ontwikkeling en co-innovatie routekaart voor SAP S / 4HANA Cloud in discrete productie-industrieën met een initiële focus op het automotive-segment om klanten te helpen behendig te blijven in een snel veranderende markt. De overeenkomst breidt de huidige samenwerking van de bedrijven in discrete productie-industrieën uit via het initiatief "Fast Digital 4 Discrete" -industrieën om de focus op SAP S / 4HANA Cloud te vergroten. Het initiatief is ontworpen om voordelen en waarde te bieden aan klanten op het gebied van het Industrial Internet of Things, slimme automatisering, machine learning en digitale tweelingen.

Deloitte

Deloitte en SAP breiden hun samenwerking uit door de acceptatie van SAP S / 4HANA Cloud in de subsectoren van de service- en procesproductie-industrie te versnellen. Met behulp van vroege klantvalidatie en investeringen in SAP S / 4HANA en Deloitte's Reimagine Platform, willen SAP en Deloitte geavanceerde technologieën combineren, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, met de expertise van Deloitte op het gebied van industrie, bedrijfstransformatie en technologie. Door dit te doen, is de samenwerking van plan om innovatieve oplossingen te leveren om exponentiële gegevensgroei te beheren, digitale kerncapaciteiten te transformeren en digitale transformatie-reizen van klanten te versnellen aldus SAP.

SAPPHIRE NOW-conferentie in Orlando 

Accenture, Capgemini en Deloitte zullen deel uitmaken van een partnerpanel op de SAPPHIRE NOW-conferentie in Orlando op dinsdag 5 juni om 15.30 uur. Eastern Time.

Dutch IT-channel doet ter plekke verslag de SAPPHIRE NOW-conferentie in Orlando.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!