SAP S/4HANA Cloud ondersteunt AI-innovatie bij organisaties
04-06-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP S/4HANA Cloud ondersteunt AI-innovatie bij organisaties

SAP heeft zijn S/4HANA erp aanbod verrijkt met Cloud Trail dat AI-innovatie bij organisaties moet ondersteunen en versnellen. Dit meldt SAP aan de vooravond van de SAPPHIRE NOW-conferentie in Orlando. SAP doet dit omdat dat negen van de tien bedrijfsleiders van mening is dat kunstmatige intelligentie (AI) van cruciaal belang is voor het voortbestaan van hun bedrijven in de komende vijf jaar, volgens een onderzoek onder 2500 leidinggevenden op management niveau.

De enquête - uitgevoerd door SAP in Australië, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten - toonde aan dat bedrijfsleiders klaar zijn om deze erkenning uit te voeren, waardoor een groeiend marktmomentum voor AI-aangedreven innovatie wordt onthuld.

AI

Zes van de tien ondervraagde bedrijfsleiders hebben het volgende jaar geïmplementeerd of zijn van plan om AI toe te passen. Een derde van de ondervraagde bedrijfsleiders is van plan in de komende 12 maanden serieus te investeren (tussen US $ 500.000 en $ 5 miljoen) in AI

"We willen de helft van alle ERP-bedrijfsprocessen binnen de komende drie jaar automatiseren met behulp van AI-functionaliteit", zegt Bernd Leukert (foto), lid van de raad van bestuur van SAP SE, Products & Innovation. "SAP S / 4HANA Cloud is het enige product in de ERP-markt dat bedrijven de breedte en diepte van intelligentie biedt die ze nodig hebben om hun concurrenten over te slaan om op de hoogte te blijven van hun spel."

Cloud

SAP zegt met Cloud TRail het voortouw te nemen om AI tot een fundamentele verrijking van haar bedrijfsaanbod te maken met SAP S/4HANA als een echte intelligente ERP-oplossing met de volgende voordelen op de huidige markt:

Hands-free, conversationele gebruikerservaring: SAP S / 4HANA Cloud brengt de eerste digitale leeftijd, een conversatie-gebruikerservaring naar de ERP-softwaremarkt door integratie met de SAP CoPilot digitale assistent. De intelligente digitale assistent voor de onderneming van SAP stelt gebruikers in staat om op meer sociale en menselijke voorwaarden met hun ERP-software te communiceren. Als zodanig is SAP S / 4HANA Cloud 's werelds eerste hands-free ERP-oplossing die de manier waarop klanten interacteren met en waarde haalt uit hun ERP-software fundamenteel verandert.

AI-gevoede automatisering: SAP S / 4HANA Cloud biedt klanten de diepste en breedste AI-gevoede set functionaliteiten in de ERP-markt van vandaag. Geïnspireerd door intelligente, zelflerende mechanismen, herdefinieert SAP S / 4HANA Cloud de manier waarop het werk wordt gedaan. Met de nieuwste versie van SAP S / 4HANA Cloud kunnen projectmanagers nu bijvoorbeeld profiteren van AI-gevraagde prognosemogelijkheden voor projectkosten om budgetoverschrijdingen te verminderen en meer accurate beslissingen over resource-investeringen te nemen.

Nieuwe generatie bedrijfsprocessen: SAP S / 4HANA Cloud heeft bedrijfsprocessen geherdefinieerd door branchekennis te combineren met de kracht van de nieuwste technologische innovaties, zoals AI en in-memory computing-technologie. Tegenwoordig kan een retailer dynamische prijzen gebruiken om prijzen op basis van de vraag op een intelligente manier aan te passen. Een manager kan prognoses voor het personeel aanboren op basis van de vereisten en status van een bepaald project of een bepaalde taak. Dit zijn slechts twee voorbeelden van hoe klanten kunnen profiteren van de volgende generatie bedrijfsprocessen die worden ontgrendeld door SAP S / 4HANA Cloud.
SAP S / 4HANA Cloud Activeert de intelligente onderneming voor klanten

La Liga

Klanten zoals La Liga , Pladis Global, Royal Dutch Shell plc en Beyond Technologies zullen aanwezig zijn op de SAPPHIRE NOW-conferentie van 5-7 juni 2018. Ze zullen hun "intelligente ondernemingstransformatie" bespreken die mogelijk wordt gemaakt door SAP S / 4HANA Cloud.

La Liga, de eredivisie van het Spaanse voetbalcompetitiesysteem, gebruikt SAP S / 4HANA Cloud om te transformeren in een intelligente onderneming. Om zijn ambitie om uit te breiden naar de wereldwijde amusementssector te realiseren, moest het bedrijf zijn gedateerde, complexe en handmatige bedrijfsprocessen vernieuwen.

"We zijn de laatste jaren snel gegroeid. Terwijl we de sprong maken naar een wereldwijd entertainmentmerk, hebben we de nieuwste technologieën en de implementatie van een reeks oplossingen nodig om aan al onze doelstellingen te voldoen ", zegt José Guerra, hoofd van de bedrijfsactiviteiten, La Liga. "Wij zien SAP als een belangrijke leverancier van oplossingen om ons te helpen deze te bereiken, en we zijn ervan overtuigd dat deze relatie onze activiteiten twee belangrijke voordelen zal opleveren: verbeterde bedrijfsprocessen en snellere innovatiecycli."

SAPPHIRE NOW-conferentie in Orlando 

Dutch IT-channel doet ter plekke verslag de SAPPHIRE NOW-conferentie in Orlando.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud