Smart Working event

04-06-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Smart Working event
(21-06-2018)

Een moderne wereld vraagt om een moderne werkplek én moderne vergaderplek. Maar waar voldoet een moderne werkplek aan en wie bepaalt hoe die plek er dan uitziet? Feit is dat er tegenwoordig wel 4 verschillende generaties werkzaam zijn binnen een bedrijf. Zoveel mensen, zoveel meningen. Op 21 juni laat ARP en experts van partners Plantronics, Microsoft en CTOUCH je direct de voordelen ervaren die de modern ingerichte werkplek en vergaderplek voor jouw organisatie met zich meebrengen.

Exclusieve rondleiding in hét “slimmer werken laboratorium” van Europa

Het Europese kantoor van Plantronics in Hoofddorp is een levend laboratorium voor slimmer werken. Het gebouw is bekroond met de German Design Award in 2018. Ole Hellfritzsch, Marketing Manager Benelux & Nordics van Plantronics, geeft een exclusieve rondleiding door het gebouw en je ervaart hoe je efficiëntie en het welzijn binnen je eigen organisatie kunt verbeteren.

10 manieren om direct slimmer te werken

De werkplek van vandaag is niet meer de werkplek van gisteren. Mobiele devices, flexibele werklocaties, overal toegang tot je data zijn de nieuwe standaard. Zoveel werknemers, zoveel verschillende wensen. De werkplek van vandaag is voor iedereen anders, dat weet ook Microsoft. Met hun cloud oplossingen geeft Microsoft je 10 tips om hier als IT-management of directeur/eigenaar mee om te gaan. Hoe hou je iedereen tevreden?

Naadloos teamwork & modern vergaderen

Informatiedeling start met interactie. Haal met CTOUCH alles uit elke brainstorm-, kick-off-, mindmapping- of trainingssessie. Dankzij het toevoegen van interactieve mogelijkheden, is het einddoel altijd binnen handbereik. Ontdek hoe vergaderingen direct veel interactiever, efficiënter en resultaatgerichter worden.

Datum

21/6/2018
10:00 - 15:30

Locatie

Plantronics Hoofdkantoor Hoofddorp

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de sessie van ARP op 21 juni in Hoofddorp. Deelname is gratis. 

Terug naar nieuws overzicht