Witold Kepinski - 05 juni 2018

SAP Leonardo Partner Medallion Initiative biedt meer oplossingen en diensten

SAP Leonardo Partner Medallion Initiative biedt meer oplossingen en diensten image

SAP meldt dat het aantal digitale innovatieoplossingen van het bedrijf meer dan verdubbeld is en dat design-led-engagementdiensten aanzienlijk zijn uitgebreid met de lancering van het SAP Leonardo Partner Medallion Initiative.

Bij het nieuwe initiatief  zijn SAP-partners betrokken op om nieuwe industrie-innovatieoplossingen te ontwikkelen en te leveren om klanten over de hele wereld te helpen sneller en met minder risico te innoveren. De aankondiging werd gedaan tijdens de SAP Global Partner Summit op 4 juni 2018, onderdeel van de SAPPHIRE NOW 2018 conferentie in Orlando.

SAP Leonardo- technologieën stellen bedrijven in staat om met intelligente technologieën voor elk bedrijfsproces betere resultaten te bereiken.

Partners

Het SAP Leonardo Partner Medallion Initiative breidt het aantal oplossingen en teams uit dat beschikbaar is voor organisaties die willen innoveren met SAP-gecertificeerde technologie uit een wereldwijd netwerk van vertrouwde aanbieders. Het is ontworpen voor systeemintegrators en technologieleveranciers en omvat zowel wereldwijde als regionale organisaties om SAP-klanten wereldwijd van dienst te zijn. Initiële partners zijn ABeam Consulting, Accenture, Capgemini, Deloitte, EY, HCL, Hitachi Consulting, KPIT, Mindtree's SAP-praktijk Bluefin, NTT, PWC, TCS en Wipro.

Data

"Het aantal organisaties dat op zoek is naar transformatie is immens," zegt Mala Anand, president, SAP Leonardo en Data & Insights, SAP. "Het SAP Leonardo Partner Medallion Initiative brengt de kracht van het vertrouwde ecosysteem van SAP om digitale innovatie te leveren om onze klanten te helpen bij het oplossen van strategische bedrijfsproblemen. Samen met onze partners maken we innovatie in de branche mogelijk en bieden we klanten eenvoudige, vooruitstrevende paden om specifieke use cases te bereiken met een snelle time-to-value. "

Innovatie

Onder het initiatief biedt SAP ondersteuning en certificering voor nieuwe innovatieversnellers in de industrie - verzamelingen gereedschappen en materialen voor specifieke industrieën en bedrijfsfuncties die voor elke klant kunnen worden aangepast in een vast tijdschemabehoeftenproces.

Partners hebben al 35 innovatie-accelerators voor de industrie geïntroduceerd, met nog eens 43 gepland. Nieuwe oplossingen van partners richten zich op innovatiescenario's, zoals aangesloten schappen en inventarisaties voor detailhandelaren, ontsporing van ontsporingen voor spoorwegexploitanten en koelketenlogistiek voor farmaceutische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en medische apparatuur.

Aanvullende oplossingen richten zich op bedrijfsprocesinnovatie voor meerdere industrieën, waaronder supply chain en logistiek, digitale klantbetrokkenheid, verkoopprognoses en cognitieve controle.

SAPPHIRE NOW

Dutch IT-channel doet ter plekke verslag de SAPPHIRE NOW-conferentie in Orlando.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!