HPE OneView en HPE OneSphere getweakt voor nieuwste clouds en workloads

05-06-2018 | door: Witold Kepinski

HPE OneView en HPE OneSphere getweakt voor nieuwste clouds en workloads

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft aangekondigd dat HPE OneView een miljoen licenties heeft bereikt waarmee duizenden klanten wereldwijd hun cloudervaring kunnen verbeteren en vereenvoudigen en de levering van applicaties en services door automatisering kunnen versnellen, zodat ze sneller kunnen werken en beter kunnen inspelen op kritieke bedrijfsbehoeften. Bovendien blijft HPE mogelijkheden toevoegen aan HPE OneSphere om Azure public cloud in te schakelen.

HPE OneView moet klanten in staat stellen om sneller infrastructuur en workloads in te zetten, op beleid gebaseerd management te leveren en de efficiëntie te verhogen door workflowautomatisering.

"Naarmate de acceptatie van enterprise cloud verder groeit, ontwikkelen organisaties een alomvattende strategie voor het beheer van zowel infrastructuur op locatie als buiten het bedrijf," aldus Ric Lewis, Senior Vice President en General Manager, Software Defined en Cloud Group, HPE . "HPE OneView brengt alle aspecten van het dagelijkse lifecycle-management samen, van computer-, opslag- en netwerkbronnen tot één locatie, waardoor bedrijven de cloudprestaties krijgen die ze nodig hebben om te voldoen aan de snel evoluerende zakelijke behoeften van vandaag."

Naarmate bedrijven hun bedrijven transformeren, inclusief hoe ze werken, klanten aantrekken en waarde toevoegen, hebben ze technologieën nodig die automatisering mogelijk maken en de complexiteit verminderen, aldus HPE. De volgende nieuwe ontwikkelingen op HPE OneView en HPE OneSphere zullen bedrijven volgens HPE in staat stellen om sneller infrastructuur en apps te implementeren, waarbij ze overstappen van gestructureerde benaderingen naar meer flexibele ontwikkeling, zoals DevOps.

HPE OneView: nieuwe functies stellen klanten in staat sneller infrastructuur en workloads in te zetten, VM farm lifecycle management te automatiseren en het samenstelbare ecosysteem uit te breiden

HPE OneSphere: Uitgebreide ondersteuning voor public en private clouds waar organisaties de levering van applicaties kunnen versnellen en het gebruik van cloud-bronnen kunnen optimaliseren

Met de nieuwe uitbreidingen van HPE OneView en HPE OneSphere kunnen klanten nu datacenteractiviteiten automatiseren en stroomlijnen, inzichten sneller binnen hun hybride cloud verkrijgen en de dienstverlening aan hun interne klanten verbeteren.

Nieuw in HPE OneView 4.1:

Functies voor het automatiseren van lifecycle-management voor VM-clusters en bieden cloudgebaseerde ondersteuning

Nieuwe partnerintegraties voor Microsoft Azure Log Analytics en VMware vRealize Orchestrator, waarmee klanten sneller workloads kunnen implementeren

Nieuwe referentieconfiguraties voor Chef-automatisering en referentiearchitectuur voor HPE Synergy met RedHat OpenShift Container Platform waarmee klanten met een paar klikken hun infrastructuur en workloads kunnen samenstellen

HPE OneSphere is een as-a-service, hybride cloudbeheeroplossing die end-to-end-besturing biedt, waardoor het beheer van hybride clouds wordt vereenvoudigd. Hiermee kunnen IT-bedrijven, bedrijfsleiders en ontwikkelaars effectiever samenwerken en digitale bedrijfsinitiatieven sneller doorsturen.

Nieuw in HPE OneSphere:

Uitgebreide ondersteuning voor Microsoft Azure public cloud en Kernel-gebaseerde Virtual Machine (KVM) hypervisor-de standaard hypervisor in OpenStack cloud-software - helpt organisaties om gemakkelijker resources aan te bieden en krijgt belangrijke inzichten met betrekking tot gebruik en op gebruik gebaseerde kosten voor workloads die in deze clouds worden uitgevoerd.

Met de nieuwste uitbreidingen van zijn portfolio blijft HPE gericht op het leveren van producten en services die hybride IT vereenvoudigen en de bedrijfswaarde vergroten. Deze nieuwste verbeteringen helpen klanten bij een hogere snelheid, ongeacht waar hun workloads zich bevinden.

HPE realiseert zich dat klanten zich in verschillende stadia van hun cloudreizen bevinden. Daartoe biedt HPE services die klanten kunnen adviseren over hun digitale transformatie en cloud-acceptatie. Verder biedt HPE Pointnext HPE GreenLake managed services, beheerde applicaties met pay-per-use verbruik op basis van uitkomsten.

Beschikbaarheid

HPE OneSphere is onmiddellijk beschikbaar en HPE OneView 4.1 is eind juni 2018 beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud