Wouter Hoeffnagel - 06 juni 2018

TOSCH, Avantage, Lisense IT en Deltalink bekroond met F-Secure Benelux Partner Award

TOSCH, Avantage, Lisense IT en Deltalink bekroond met F-Secure Benelux Partner Award image

TOSCH, Avantage, Lisense IT en Deltalink zijn tijdens de Partner Live Security Academy van F-Secure bekroond met de titel Benelux partner van het jaar. De partijen kregen op 1 juli in Eindhoven een award uitgereikt door Aart Jonkers, Country Sales Manager Corporate Sales Benelux van F-Secure. Partners werden tijdens de Partner Live Security Academy bijgepraat over de producten van F-Secure en de ontwikkelingen op het gebied van cyber security. F-Secure presenteerde tevens haar nieuwste product: Rapid Detection & Response (RDR).

Most innovative: TOSCH

TOSCH onderscheidt zich volgens F-Secure door de proactieve aanpak en snelle adoptie van nieuwe product-/dienstcombinaties. Het bedrijf uit Barneveld is één van de eerste partners die, kort na de wereldwijde introductie, al actief Rapid Detection & Response (RDR) aanbood aan klanten. Met RDR worden de kracht van de partner en de technologie en kennis van F-Secure gecombineerd in één dienst.

Best Service Model: Avantage

Avantage heeft zich bewezen als service-georienteerde partner door de producten van F-Secure op te nemen in een totaaloplossing voor haar klanten. Security is in de ogen van Avantage een onmisbaar en daarom standaard onderdeel van het aanbod.

Highest growth: Lisense IT

Lisense IT valt op door de actieve werving van nieuwe klanten en projecten. Het afgelopen jaar resulteerde dit in een meer-dan-gemiddelde omzetgroei en vele nieuwe klanten. Het bedrijf is met deze actieve aanpak uiterst succesvol in het beveiligen van zoveel mogelijk bedrijven en gebruikers in de Benelux tegen cybercriminelen en datalekken.

Best distributor: Deltalink

Het Belgische Deltalink heeft het afgelopen jaar de meeste waarde weten toe te voegen en heeft afgelopen jaar eigenhandig tientallen nieuwe partners weten te onboarden. Deze betrokkenheid is tekenend voor Deltalink en opvallend in het distributielandschap.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!