Wouter Hoeffnagel - 07 juni 2018

OVH beloond met VMware’s Regional Partner Innovation Award 2017

OVH beloond met VMware’s Regional Partner Innovation Award 2017 image

OVH ontvangt de EMEA VMware Partner Innovation Award voor Cloud Computing. OVH nam de prijs tijdens de VMware Partner Leadership Summit 2018 in Scotssdale, Arizona in ontvangst.

Het is de zevende keer op rij in de negen jaar dat beiden samenwerken dat OVH door VMware wordt erkend tijdens de jaarlijkse awards-ceremonie voor partners. De VMware-awards werden voor het afgelopen jaar onderverdeeld in zeventien internationale en veertien regionale categorieën.

“We zijn trots dat we deze award van VMware mogen ontvangen. Het is een bewijs van onze cloud-ambities en ons vermogen te innoveren”, zegt Nicolas Savides, VP Strategy & Partnerships bij OVH. “OnzePrivate Cloud-oplossing, die is ontwikkeld met behulp van VMware-technologieën, is ontworpen om betrouwbare infrastructuren te kunnen leveren met een uitstekende beschikbaarheid en beveiliging, waarmee de oplossing zelfs voldoet aan de meest kritische voorwaarden. De OVH Private Cloud biedt een ‘VMware as a service’-oplossing die geschikt is voor klanten van alle maten en binnen alle sectoren.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!