Redactie - 07 juni 2018

Werner Dekkers wordt COO bij True

Werner Dekkers is per 1 juni 2018 officieel aangetreden als operationeel directeur (COO) bij True. Werner is daarmee verantwoordelijk voor alle organisatorische en operationele zaken om de managed hosting-formule verder door te ontwikkelen zio meldt True op zijn website:

"Om ons managed services-model te verfijnen en de organische groei van True verder te faciliteren, versterkt True de ervaring die Werner opdeed bij verscheidene providers in Nederland. Werner begon zijn carrière bij telecomprovider Versatel in 2000 als Operations Manager. Vanaf 2006 werkte hij in diverse managementfuncties voor Tele2, waar hij zich onder andere bezighield met het verbeteren van bedrijfsprocessen en het implementeren van nieuwe operationele modellen. In zijn laatste functie bij Fox-IT assisteerde hij het managementteam van Managed Security Services.

Samen met Jan-Paul van Burgsteden (mede-oprichter van True) en Olaf van Veen (Commercieel Directeur) zal Werner de dagelijkse aansturing van de managed hostingprovider voor zijn rekening nemen. Werner zal tevens een aantal werkzaamheden overnemen van Jan-Paul. Hierdoor zal Jan-Paul zich meer richten op de innovatie binnen True, en de dienstenontwikkeling binnen de groep waar True toe behoort: Broad Horizon."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!