Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
08-06-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Waterwatch Crop Disease Alert app helpt boeren bij goede oogst

SAP-partner Waterwatch heeft de Crop Disease Alert-app ontwikkeld voor alle boeren in de wereld. Elke dag moeten kleine boeren over de hele wereld naar hun velden kijken en cruciale beslissingen nemen die hun levensonderhoud drastisch kunnen beïnvloeden. De Waterwatch Crop Disease Alert-app ondersteunt deze boeren bij hun dagelijkse activiteiten door begeleiding te geven en acties voor te stellen. Witold Kepinski van Dutch IT-channel en Executive People sprak tijdens SAPPHIRE NOW event in Orlando in een video interview met Waterwatch-voorzitter Ad Bastiaansen over de voordelen van de Crop Disease Alert-app.

Elke dag moeten kleine boeren over de hele wereld naar hun velden kijken en cruciale beslissingen nemen die hun levensomstandigheden drastisch kunnen beïnvloeden. Deze boeren zullen ook een cruciale rol spelen bij het voldoen aan de almaar groeiende voedselproductiebehoeften van onze planeet. De missie van Waterwatch Cooperative is om essentiële informatie over weer, watervoorziening en gewasomstandigheden gemakkelijker beschikbaar te maken voor boeren en andere spelers in de agrovoedingsketen. De Crop Disease Alert-app ondersteunt 1 miljoen kleine boeren tegen 2019.

Waterwatch is een doelgerichte onderneming, de winst wordt opnieuw geïnvesteerd om de meerderheid van de 450 miljoen kleinschalige boeren over de hele wereld te bereiken. De app is beschikbaar voor individuele boeren voor 1 dollar per veld per jaar - waarmee de wereldwijde voedselzekerheid voor alle inwoners op aarde ondersteunen.

Terug naar video overzicht
Cloud