Witold Kepinski - 08 juni 2018

Wouter Deelman benoemd tot raadadviseur HAL24K

Data Intelligence scale-up HAL24K heeft Wouter Deelman (60) aangesteld als Board Advisor. HAL24K heeft Deelman gevraagd adviseur te worden vanwege zijn uitgebreide trackrecord als serial entrepreneur. Zo richtte hij met succes twee global techbedrijven op: ThreeFive Photonics (optical chips, nu onderdeel van Broadcom, Inc.), en Qelp (troubleshootingsoftware voor smartphones, nu onderdeel van SYKES, Inc.).

Deelman is onder andere voorzitter van de raad van bestuur bij Qelp en bestuurslid bij Startupbootcamp IoT & Data.

Deelman: “Er wordt veel geschreven over artificial intelligence en machine learning. Veel media komen tot de conclusie dat de markt nog jong is. Er zijn nog maar weinig bedrijven met een echt product en echte klanten. HAL24K heeft die wel, en heeft daarmee de perfecte positie om in te spelen op de groeiende marktvraag. Ik zie weinig bedrijven die beschikken over een combinatie van datascience-expertise, partners met domeinkennis en een techplatform om de oplossingen te bouwen en operationeel in te zetten. Ik ben zeer verheugd mijn steentje bij te dragen aan het succes van HAL24K.”

“Wouters ervaring als serial entrepreneur en oprichter en CEO van ThreeFive Photonics en Qelp is ongekend in Nederland”, zegt Jerome H. Mol, oprichter en CEO van HAL24K. “Ik bewonder zijn analytisch vermogen waarmee hij al succes heeft gehad bij meerdere grotere organisaties. Daarnaast passen zijn kennis van mobile, het Internet of Things en business analytics zeer goed bij ons bedrijf. Wij zijn zeer trots dat hij deel wil uitmaken van de baanbrekende ontwikkelingen bij, en de internationale expansie van HAL24K.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!