EET Europarts neemt de Franse Pro-AV-distributeur VIDELIO over
07-06-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

EET Europarts neemt de Franse Pro-AV-distributeur VIDELIO over

EET Europarts neemt voor een onbekend bedrag de Franse Pro-AV-distributeur VIDELIO over. De overname maakt deel uit van de gerichte uitbreidingsstrategie van EET Europarts en dient als een belangrijke stap in de richting om een Europese Pro-AV-distributeur te worden.

EET Europarts kondigt dme aan van e overnaVIDELIO, een van de toonaangevende distributeurs van Pro-AV-apparatuur in Frankrijk, C2M / Intelware. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring, voldoet aan alle behoeften van de Pro-AV-klant en heeft een jaarlijkse omzet van 40 miljoen euro.

"We zijn verheugd om de C2M / Intelware-teams te verwelkomen in onze EET Europarts-familie", zegt Florent Berge, Managing Director van EET Europarts, en vervolgt: "We zijn ervan overtuigd dat deze overname ons in staat zal stellen om onze klanten beter van dienst te zijn en ons assortiment te ontwikkelen van waarde toevoegende diensten C2M / Intelware geniet een uitstekende reputatie in de industrie en is een geautoriseerde distributeur voor zeer gerenommeerde merken zoals Epson, Samsung, Casio, LG, Panasonic, NEC en meer .De acquisitie van C2M / Intelware zal onze productaanbod en verkoopexpertise voor bestaande EET Europarts-klanten van Pro-AV-producten en klanten van C2M / Intelware hebben nu toegang tot een veel breder scala van producten in zowel het Pro-AV-gebied als in al onze andere productcategorieën ".

C2M / Intelware heeft volgens EET Europarts een reputatie als het gaat om het garanderen van persoonlijke ondersteuning en pre-sales advies op het gebied van training, installatie en gebruik van de apparatuur. Met de overname zal EET Europarts een team van 28 toegewijde en ervaren medewerkers van C2M / Intelware overnemen.

"We zijn in het verleden zeer succesvol geweest met het uitvoeren van overnames en we hebben het vermogen aangetoond om de overgenomen bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen en te laten groeien met onze expertise, ons bedrijfsmodel en ons brede distributienetwerk." Met de overname van een grote speler zoals C2M / Intelware met 40 miljoen eiro aan inkomsten, we versterken onze positie binnen het Pro-AV-gebied aanzienlijk ", zegt Søren Drewsen, CEO van EET Group.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware