Witold Kepinski - 08 juni 2018

TIBCO Software koopt Scribe Software

TIBCO Software koopt Scribe Software image

TIBCO Software, speler op het gebied van integratie, API-beheer en analyse, koopt voor een onbekend bedrag Scribe Software , een cloudgebaseerde integratiedienst die meer dan 10.000 bedrijven helpt om Software-as-a-Service efficiënt te verbinden (SaaS ) toepassingen en automatiseer gegevensstromen met behulp van een intuïtieve browsergebaseerde benadering.

De combinatie van de mogelijkheden van Scribe en de bestaande SaaS en hybride integratiefuncties van TIBCO Cloud integratie stelt klanten in staat om een ??enkele oplossing te gebruiken om een ??breed scala aan integratiescenario's aan te pakken, waaronder toepassingen, gegevens en API-projecten, om alles met elkaar te verbinden, of in de cloud, on-premises of op miljarden edge-apparaten, zo beweert TIBCO.

"Door de Connected Intelligence Cloud van TIBCO te versterken met Scribe's unieke gegevensautomatisering en SaaS-integratiemogelijkheden, kunnen we de breedste groep gebruikers laten deelnemen aan digitale transformatie," zei Matt Quinn, chief operating officer van TIBCO. "De eenvoudige, codevrije methode van Scribe voor het maken, testen en beheren van gegevensstromen stelt duizenden klanten en partners in staat om snel en eenvoudig hun SaaS-apps aan te sluiten voor betere bedrijfsprestaties. We zijn verheugd dat Scribe deel uitmaakt van TIBCO en zijn klanten en partners verwelkomen in de TIBCO-community. "

Scribe is in eerste instantie opgericht om de uitdagingen aan te gaan van het integreren van Customer Relationship Management (CRM) -toepassingen en het automatiseren van gegevensstromen. Door gebruik te maken van die expertise groeide het Scribe-platform uit tot een cloudgebaseerde integratie Platform-as-a-Service (iPaaS), dat nieuwe niveaus van integratiegemak, snelheid en flexibiliteit biedt, aldus TIBCO.

Naast het helpen van bedrijven van alle groottes om hun applicaties te verbinden, is het Scribe-platform ook ontworpen om SaaS-providers in staat te stellen snel de integratiemogelijkheden van hun softwareproducten en systeemintegrators uit te breiden om een ??snelle connectiviteit in hun projecten mogelijk te maken.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!