BT introduceert wereldwijde managed service met Cisco SD-WAN
10-06-2018 | door: Witold Kepinski

BT introduceert wereldwijde managed service met Cisco SD-WAN

BT lanceert eeen wereldwijd een nieuw software defined wide area network (SD-WAN) managed service met Cisco SD-WAN-technologie. Deze aankondiging breidt het Cisco portfolio binnen BT verder uit, met diensten zoals op Cisco gebaseerde software defined networking (SDN)- en network functions virtualisation (NFV)-oplossingen voor enterpriseklanten.

BT Connect wil met Cisco SD-WAN zijn klanten een helder overzicht bieen van datastromen in hun WAN, zodat ze het verkeer kunnen optimaliseren naar hun zakelijke wensen.

De verbeterde controle verlaagt het risico tijdens het migreren van toepassingen en data naar de cloud. Het wordt wereldwijd aangeboden als een managed service, gebouwd op BT’s verfijnde organisatiemogelijkheden. Dit biedt een routekaart van Cisco-technologie gecombineerd met de vaardigheden en ervaring van een toegewijd ‘centre of excellence’ om klanten te helpen hun SD-WAN te ontwikkelen, leveren en verbeteren, aldus BT.

De nieuwe managed service wordt geïntroduceerd binnen BT's brede Dynamic Network Services-programma, ontwikkeld om klanten meer keuze, veiligheid, weerbarstigheid, service en lenigheid te bieden bij de uitrol van netwerken gebaseerd op de recentste SDN- en NFV-technologieën.

Terug naar nieuws overzicht