Polycom Trio en Polycom Pano voor vergaderruimtes vernieuwd
08-06-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Polycom Trio en Polycom Pano voor vergaderruimtes vernieuwd

Verschillende producten van Polycom zijn vernieuwd. Het gaat hierbij om Polycom Trio en Polycom Pano. Daarnaast heeft het bedrijf zijn partnership met Zoom utigebreid, waardoor Zoom Rooms nu zijn geïntegreerd in de audio- en videooplossingen van Polycom.

De Polycom Trio werkt voortaan met Polycom’s video-CODEC’s in aanvulling op VisualPlus, waardoor het voor klanten mogelijk is om deze aan te sluiten op video-vergaderapparatuur die eerder alleen bedoeld was voor grotere vergaderruimten zoals de Polycom EagleEye Director II en Polycom EagleEye Producer. De Trio biedt voortaan ook ondersteuning voor twee monitoren voor vergaderruimte, een betere audiokwaliteit indien het systeem wordt aangesloten op in het plafond-bevestigde microfoons en vernieuwde HDMI-poorten.

Polycom Pano

Dit product kan voortaan ook toegang verschaffen aan ‘gasten’. Hierdoor kunnen ook mensen van buitenaf via een beveiligd Wi-Fi-gastennetwerk content delen. De Polycom Pano gebruikt een tweede netwerk in een ‘receive only’-modus, waardoor het hoogste niveau van beveiliging gegarandeerd kan worden. Hierdoor kunnen zowel interne als externe mensen presentaties, documenten, video’s en afbeeldingen eenvoudig delen, waarbij zij ook gebruik kunnen maken van de whiteboard-optie.

Polycom heeft zijn partnership met Zoom uitgebreid, waardoor Zoom Rooms zijn geïntegreerd in Polycom’s audio- en video-oplossingen. De Zoom Rooms-oplossing is beschikbaar in drie pakketten, afgesteld op de behoeften van de klant: van kleinere huddle rooms to grote vergaderruimten. De volgende pakketten zijn verkrijgbaar: Huddle Room Bundle, Mid-Sized Conference Room Bundle en Large Conference Room Bundle.

Terug naar nieuws overzicht
Software