Wouter Hoeffnagel - 11 juni 2018

Virta brengt zakelijke polisadministratie onder in Level van CCS

Virta, een dochteronderneming van Robidus, gaat zijn complete zakelijke polisadministratie van hun inkomensverzekeringen onder gaan brengen in Level van softwareleverancier CCS. Met Level kan Virta het efficiënt afsluiten van diverse vormen van inkomensverzekeringen beter ondersteunen.

Een overeenkomst voor de deal werd getekend tijdens het klantenevenement van CCS op 24 april op het ss Rotterdam. De samenwerking moet bijdragen aan het creëren en vergroten van toegevoegde waarde voor hun klanten. Volgens Gaston Merckelbagh, Algemeen Directeur Virta is CCS een partij die Virta ondersteunt in zijn groeiambities: ”Bij CCS zien zij net als wij het belang van digitaliseren en wij geloven in samenwerkingsverbanden en verbindingen leggen. De nieuwe strategie van CCS sluit daarbij naadloos aan op onze strategie”.

Max Speur, CEO CCS, geeft aan Virta niet alleen in haar groeiambities te gaan ondersteunen met Leve, maar ook met haar Cloud, Marketplace en Roundcube producten. De CCS Level software van is inmiddels in productie genomen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!