Witold Kepinski - 11 juni 2018

Coolblue introduceert smartphone reparatieservice CoolblueRepareert

Coolblue introduceert haar eigen smartphone reparatieservice: CoolblueRepareert. Klanten kunnen hun Apple- of Samsung-smartphone langsbrengen in de Coolblue-winkels in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht voor een reparatie binnen 2 uur. Later dit jaar wordt de service uitgebreid naar de andere Coolblue-winkels in Nederland en België.

Met CoolblueRepareert wil Coolblue de meest klantvriendelijke smartphone reparatieservice bieden: snel, gemakkelijk en van hoge kwaliteit. Binnen 2 uur wordt de levensduur van een smartphone verlengd. Gratis opsturen kan ook; de klant ontvangt dan zijn gerepareerde smartphone binnen 48 uur. De kosten van de reparatie zijn transparant en vooraf duidelijk, zodat de klant niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

“We weten dat bij 30% van de smartphones het scherm kapot gaat; we laten allemaal wel eens onze smartphone vallen. Logisch dat we klanten hierbij willen helpen. Met CoolblueRepareert verlengen we de levensduur van hun toestel,” aldus Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue. CoolblueRepareert wordt later dit jaar uitgebreid naar de andere Coolblue-winkels in Nederland en België.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!