Levine Leichtman wortd aandeelhouder van online onderwijsplatform Squla

08-06-2018 | door: Witold Kepinski

Levine Leichtman wortd aandeelhouder van online onderwijsplatform Squla

Levine Leichtman Capital Partners (LLCP) heeft aangekondigd dat het samen met het bestaande management team van het Nederlandse Squla – geleid door CEO Serge Bueters – investeert in Squla, speler op het gebied van online lesprogramma’s. Squla is een consumentenmerk op het gebied van onderwijs voor Nederlandse ouders en kinderen. Sinds de lancering in 2010 door André Haardt biedt Squla het grootste online oefenplatform voor basisschoolleerlingen.

Squla is in Amsterdam gevestigd en het platform sluit naadloos aan op het Nederlandse curriculum. Dit helpt kinderen op een leuke, persoonlijke en flexibele manier te leren. Hoewel oorspronkelijk gericht op thuisgebruik, wordt Squla nu ook ingezet door scholen in heel Nederland.

Serge Bueters: “We verheugen ons zeer op deze volgende stap en zien ernaar uit om gezamenlijk onze missie voort te zetten om zoveel mogelijk leerlingen vooruitgang te laten boeken door middel van Squla’s Leuk Leren aanpak. We zijn ervan overtuigd dat LLCP een uitstekende partner is om ons bedrijf te laten groeien en nieuwe diensten te ontwikkelen. Een voorbeeld daarvan is TaalExtra, dat deze week van start is gegaan en dat speciaal bedoeld is voor kinderen met spellingsproblemen en dyslexie. LLCP’s ruime ervaring in onderwijs, hun Nederlandse kantoor en reputatie als partner met toegevoegde waarde zijn voor ons doorslaggevend geweest voor onze samenwerking.”

Volgens Wouter Snoeijers, Managing Director van LLCP, “We kijken ernaar uit om met Serge Bueters en het Squla management samen te werken en hen te ondersteunen bij hun missie. Squla helpt leerlingen in heel Nederland om meer uit zichzelf te halen, en we dragen graag bij aan Squla’s verdere groei en succes.”

Terug naar nieuws overzicht
Software