Redactie - 12 juni 2018

Lockpath en Digital Shadows bundelen krachten rond digital risk management

Digital Shadows, expert op het gebied van digital risk management, en Lockpath, leverancier van geïntegreerde risk management-oplossingen, gaan een samenwerking aan om bedrijven nog beter te helpen met het monitoren, managen en beperken van digitale risico’s.

Om dit te realiseren, starten de kersverse partners met de integratie van het Keylight Platform van Lockpath en de dienst SearchLight van Digital Shadows.

SearchLight combineert schaalbare data analytics met menselijke analisten om cyberdreigingen, datalekken en reputatierisico’s te monitoren en te managen. Daarnaast biedt Keylight een integraal overzicht van alle risico’s door interne gegevens aan te vullen met informatie die afkomstig is van evaluaties, audits, gezaghebbende bronnen en externe systemen.

Dankzij de samenwerking worden al deze inzichten nu gecorreleerd en geïntegreerd aangeboden in Keylight en gedeeld met de betrokkenen. Hierdoor zijn organisaties beter in staat onderbouwde beslissingen te nemen op het gebied van security, compliance en risk management, aldus de twee partners.

De geïntegreerde mogelijkheden zullen in het derde kwartaal van 2018 in LockPath beschikbaar zijn.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!