InSpark wint Microsoft Country Partner of the Year award

InSpark wint Microsoft Country Partner of the Year award

08-06-2018 | door: Witold Kepinski

InSpark wint Microsoft Country Partner of the Year award

InSpark wint de Microsoft Country Partner of the Year award. Microsoft Nederland reikt deze prestigieuze award jaarlijks uit aan de partner die uitblinkt op het gebied van digitale innovatie. Met deze award bevestigt Microsoft de strategische keuze van InSpark, om zich volledig in te zetten op het versnellen van digitale transformatie. De award zal worden uitgereikt door Microsoft CEO Satya Nadella, tijdens de partnerconferentie Inspire volgende maand in Las Vegas. 

“De business van onze klanten versnellen met impactvolle innovaties, dat is waar we keihard voor werken, elke dag weer. Het is dé reden waarom InSpark tien jaar geleden is opgericht. Deze award is een erkenning voor de resultaten die wij leveren bij onze klanten en bevestigt onze groeistrategie. We liggen op koers om in 2020 dé full service Microsoft Partner te zijn voor organisaties die digitaal willen transformeren. Deze award is een mijlpaal die we te danken hebben aan het vertrouwen van onze klanten én de tomeloze inzet van collega’s met passie voor het Microsoft platform”, vertelt Laurens Frijters, Managing Director InSpark.

Cloud

Ernst-Jan Stigter, Algemeen Directeur van Microsoft Nederland zegt over de keuze voor InSpark: “Om klanten echt te versnellen in hun digitale transformatie, moet InSpark zélf ook transformeren. Dit vergt visie en lef. De leidende expertise en oplossingen die InSpark biedt op het gebied van Office 365, Azure, Cloud, Security en Data & AI, draagt bij aan de versnelde adoptie van Microsoft technologie bij onze gezamenlijke klanten. Deze impact en de inspiratie voor partners, klanten en Microsoft zelf, waren doorslaggevend bij de keuze voor InSpark.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software