Witold Kepinski - 09 juni 2018

Microsoft Visual Studio 2019 stelt samenwerking centraal

Microsoft Visual Studio 2019 stelt samenwerking centraal image

Microsoft Visual Studio 2019 stelt de samenwerking met developers centraal. Dit valt op te maken in de Microsoft Visual Studio blog, geschreven door John Montgomery, directeur programmabeheer voor Visual Studio.

Montgomery meldt: "Omdat de teams met Developer Tools (met name .NET en Roslyn) zo veel werken in GitHub, zul je check-ins zien die aangeven dat we de basis leggen voor Visual Studio 2019, en we zijn nu in de vroege planningsfase van Visual Studio 2019 en Visual Studio voor Mac. We blijven ons inzetten om Visual Studio sneller, betrouwbaarder en productiever te maken voor individuen en teams, gebruiksvriendelijker en gemakkelijker om mee te beginnen. Verwacht meer en betere refactorings, betere navigatie, meer mogelijkheden in de debugger, snellere oplossing load en snellere builds. Maar verwacht ook dat we blijven onderzoeken hoe verbonden functies zoals Live Share ontwikkelaars in staat stellen om in realtime vanuit de hele wereld samen te werken en hoe we cloudscenario's zoals werken met online bronrepository's naadloos kunnen maken.

Ons doel met deze volgende release is om het een eenvoudige, eenvoudige upgrade voor iedereen te maken. Visual Studio 2019-voorbeelden zullen bijvoorbeeld zij aan zij met Visual Studio 2017 worden geïnstalleerd en vereisen geen belangrijke upgrade van het besturingssysteem.

Wat de timing van de volgende release betreft, zullen we er de komende maanden meer over zeggen, maar wees er zeker van dat we Visual Studio 2019 snel en iteratief willen leveren. We hebben veel geleerd van de cadans die we hebben gebruikt met Visual Studio 2017, en een van de grootste dingen die we hebben geleerd, is dat we veel goed werk kunnen doen als we ons richten op het continu leveren en beluisteren van je feedback. Er zijn nog geen fragmenten om te bekijken, maar de beste manier om er zeker van te zijn dat je op de hoogte bent, is door deze blog te bekijken en je te abonneren op de preview van Visual Studio 2017 .

In de tussentijd blijft ons team een roadmap publiceren van wat we online plannen, werken we in veel open source-opslagplaatsen en nemen we uw feedback via de website van onze ontwikkelaarsgemeenschap . Deze blogpost is slechts een voorbeeld van het vroegtijdig delen van onze plannen met u, zodat u ons kunt plannen en met ons kunt werken om Visual Studio een geweldige codeeromgeving te blijven maken."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!