Witold Kepinski - 11 juni 2018

Winshuttle software automatiseert SAP processen met RPA technologie

Winshuttle software automatiseert SAP processen met RPA technologie image

Kristian Kalsing, VP Product and Solutions bij Winshuttle, heeft tijdens een sessie het gebruik van SAP-specifieke RPA-technologie (Robot Process Automation) besproken tijdens SAPPHIRE NOW en ASUG jaarlijkse Conferentie in Orlando.

Winshuttle is ontworpen om data snel en veilig te verzamelen, te valideren en te integreren van en naar een ERP-systeem. Zo krijgen gebruikers eenvoudiger grip op hun data en beschikken ze over betrouwbare masterdata. Dat vergroot de effectiviteit en de rapportering. Het Winshuttle-datamanagementplatform biedt hiermee toegevoegde waarde aan ERP-systemen. 

Winshuttle-software stelt zakelijke teams in staat om repetitieve, grootschalige en arbeidsintensieve processen te automatiseren met RPA-technologie die speciaal voor SAP is gebouwd . Organisaties voor financiële en shared services gebruiken deze RPA-mogelijkheden om de bedrijfskosten te verlagen, de productiviteit te verhogen, de gegevenskwaliteit te verbeteren en het moreel te verbeteren.

"RPA is tegenwoordig een populair onderwerp en we zijn erg verheugd over de manier waarop organisaties die op SAP draaien RPA kunnen gebruiken om de robot uit de mens te halen en tegelijkertijd hun financiële SAP-processen te versnellen en revolutioneren," zei Kristian Kalsing.

Klanten toonden aan hoe ze operationele efficiëntie verbeteren in het hele bedrijf op gebieden als activabeheer, stamgegevens, inkoop en boekhouding. "Nadat we live gingen op SAP, richtte ons team zich op SAP-procesautomatisering en bedrijfsoptimalisatie", zegt Daniel Dobson, directeur van IT Business Portfolio Management bij 99 Cents Only Stores.  General Mills, een van 's werelds grootste voedingsbedrijven, besprak hoe zij met Winshuttle een internationaal vendor centralisatieproject hebben uitgerold.

In Nederland is Ctac leverancier van WinShuttle oplossingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!