Redactie - 12 juni 2018

SNP werkt samen met IBM om SAP S / 4HANA adoptie te versnellen

SNP werkt samen met IBM om SAP S / 4HANA adoptie te versnellen image

SNP, een Duitse aanbieder van transformatiesoftware gaat samen met IBM Services een nieuwe cloudmigratiebenadering aanbieden die is ontworpen om bedrijven in alle bedrijfstakken te helpen bij de versnelde invoering van SAP S / 4HANA als onderdeel van hun algehele digitale transformaties.

De nieuwe BLUEFIELD -methode van SNP en IBM maakt gebruik van de datatransformatietechnologie van SNP samen met S4 / HANA-projectbeheer, technische en functionele expertise van IBM Services om een ??snellere benadering van SAP S / 4HANA-acceptatie te bieden. De BLUEFIELD-aanpak maakt gebruik van SNP-software en IBM-services om een ??sterk geautomatiseerde methode te creëren die de belangrijkste kenmerken en voordelen van de huidige aanpak combineert om inspanningen en tijdschema's voor implementatie te verminderen. Organisaties die deze aanpak implementeren, zullen volgens SNP meer waarde ontsluiten van hun bestaande ERP-basis door SAP S / 4HANA sneller toe te passen dan andere benaderingen.

SAP S / 4HANA, de volgende generatie digitale ERP-oplossing en platform, stelt volgens SNP bedrijven in staat om kernbedrijfsprocessen digitaal opnieuw uit te vinden door complexe legacy-systemen te vereenvoudigen en de efficiëntie te verhogen door middel van automatisering en machine learning. Bij de implementatie van SAP S / 4HANA zijn er momenteel twee benaderingen voor organisaties, die algemeen bekend staan ??als Greenfield en Brownfield. Met Greenfield kunnen ondernemingen vooraf geconfigureerde brancheoplossingen gebruiken om te migreren naar S / 4HANA, terwijl Brownfield een meer vereenvoudigde aanpak is waarbij klanten hun oude SAP ECC-systeem naar S / 4HANA kunnen verplaatsen. Beide benaderingen vereisen dat ondernemingen legacy-processen herontwerpen, wat de tijd en inspanningen om systemen volledig te digitaliseren, met name bij grotere ondernemingen, kan verlengen.

De SNP-transformationele, intelligente software maakt snel doel-S / 4HANA-systemen en transformeert gegevens van meerdere SAP- en niet-SAP-systemen naar het doel, inclusief volledige geschiedenis en aanpassingen, terwijl ze de mogelijkheid bieden om te profiteren van S / 4HANA-platformmogelijkheden. Met deze benadering kunnen ondernemingen bestaande investeringen gebruiken, zoals een recent geïmplementeerd SAP-systeem, waardoor zij een volledig herontwerp van hun systeem en een snellere reis naar S / 4HANA kunnen voorkomen.

"Bijna elke onderneming evalueert S / 4HANA en houdt rekening met de beste weg naar ontsluiting van haar digitale transformatiemogelijkheden," zei Steele Arbeeny, Chief Technology Officer van SNP. "Door samen te werken met IBM Servicesom de BLUEFIELD-aanpak aan te bieden die wordt aangedreven door SNP-software, bieden we samen een eenvoudiger, snellere en minder risicovolle manier om de voordelen van S / 4HANA te benutten. "

Met een snellere weg naar S / 4HANA-acceptatie kunnen bedrijven volgens SNP hun digitale transformatie ontketenen en de voordelen van het platform sneller realiseren dan traditionele methoden, waaronder verbeterde prestaties tot complexe en tijdgestuurde bedrijfsactiviteiten zoals realtime planning, uitvoering, rapportage, analyse en prognoses op basis van live gegevens, evenals gepersonaliseerde en vereenvoudigde gebruikerservaring voor alle bedrijfstakken, taken en apparaten.

"SAP S / 4HANA speelt een belangrijke rol in de digitale transformatie van een organisatie, omdat bedrijven hun kernbedrijfssystemen en -processen moderniseren met digitale technologie. Migratie naar het platform kan complex zijn en bedrijven vereisen een kosteneffectieve aanpak met minimaal risico dat hun transformatie-reis begint, "aldus Mark Dudgeon, Distinguished Engineer, SAP Global CTO bij IBM. "Door deze samenwerking met SNP kunnen bedrijven hun SAP S / 4HANA-adoptie snel en eenvoudig benaderen, waardoor een snellere weg naar betere bedrijfsprestaties, efficiëntiewinst en echte digitale heruitvinding wordt gegarandeerd."

De nieuwe aanpak, mogelijk gemaakt door SNP en aangeboden door IBM Services , is vanaf juli 2018 beschikbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!