Basis Technologies toont robot test automatisering software voor SAP systemen
11-06-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Basis Technologies toont robot test automatisering software voor SAP systemen

Basis Technologies, aanbieder van een automatiseringsplatform voor DevOps en tests speciaal ontworpen voor SAP-systemen, kondigt aan dat zijn Robot Test Software (RTA) software geschikt is voor de automatisering software voor SAP systemen. Tijdens SAPPHIRE NOW conferentie werden een aantal demo's getoond.

Sinds het uitbrengen van de Robotic Test Automation (RTA) voor regressietests van SAP-systemen in 2017, ervaart Basis Technologies een vraag van nieuwe bedrijven en bestaande klanten. Deze nieuwe benadering van testautomatisering lost volgens de leverancier de uitdagingen van traditionele testmethoden op, waarbij handmatig of onvolledig testen bedrijven vaak blootstelt aan bedrijfsverstoringen en innovatie vertraagt.

Een aantal bedrijven maken al gebruik van de automatisering van Basis Technologies om innovatie te versnellen en continu veranderingen door te voeren, zoals BP.

Integratie tussen Testimony en het vlaggenschipproduct van Basis Technologies, ActiveControl, biedt het een automatiseringsplatform voor SAP-toepassingen. Dat betekent dat tests voor elke release kunnen worden uitgevoerd - zelfs wanneer releases zo vaak voorkomen als wekelijks of dagelijks.

Partners

Wereldwijde systeemintegrators hebben volgens Basis Technologies ook grote belangstelling getoond voor Robotic Test Automation, omdat hun klanten op zoek zijn naar manieren om de veranderingen te versnellen, de kwaliteit van de levenscyclus van SAP-software te verzekeren en het risico in hun applicatie- en cloudtransformatieprogramma's te beperken. Samenwerken met Basis Technologies om deze technologie te leveren biedt differentiatie en concurrentievoordeel in de markt.

In de afgelopen jaren hebben bedrijven verschillende tools gebruikt om DevOps voor niet-SAP-applicaties te ondersteunen. Tegenwoordig is het mogelijk om dezelfde voordelen van continue integratie en levering in het gehele IT-landschap te realiseren, inclusief SAP-software. ActiveControl van Basis Technologies zorgt voor een naadloze coördinatie van releases tussen open systemen, DevOps-tools en SAP-oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software