Witold Kepinski - 11 juni 2018

Cisco en NetApp introduceren nieuwe oplossingen voor FlexPod

Cisco en NetApp introduceren nieuwe oplossingen voor FlexPod image

Cisco en NetApp introduceren nieuwe oplossingen voor de FlexPod converged infrastructure toepassing. FlexPod combineert Cisco UCS Integrated Infrastructure met NetApp-datagegevensdiensten om organisaties te helpen bij het versnellen van de levering van applicaties en de overgang naar een hybride cloud met een vertrouwd platform voor innovatie.

De nieuwe Managed Private Cloud-oplossing biedt nieuwe verbruiksopties voor flexibelere toegang tot krachtige IT-infrastructuur en applicaties, terwijl klanten hun datacenter voor hybride cloud moderniseren. Daarnaast is FlexPod Datacenter voor Epic EHR, een belangrijke toepassing in de gezondheidszorg, het eerste in een reeks nieuwe vooraf geteste verticale oplossingen, met ondersteuning voor meer toepassingen in de gezondheidszorg, die binnenkort beschikbaar zullen zijn. FlexPod blijft een platform voor innovatie en investeringsbescherming, en introduceert nieuwe gevalideerde oplossingen voor de nieuwste virtualisatiesoftware, aldus de twee partners

Managed Private Cloud

De nieuwe Managed Private Cloud-oplossing gebouwd op FlexPod stelt klanten volgens de twee partners in staat een cloud-achtig As-a-Service-model voor hun on-premises IT te realiseren. De FlexPod-infrastructuur zou lokaal worden gehuisvest, maar op afstand worden beheerd, kritieke klantgegevens worden veiliggesteld en cloud-capaciteiten voor zowel partners als hun klanten worden bevorderd. Deze oplossing wordt geleverd door channel partners. Initiële leveringspartners zijn Dimension Data, ePlus, Microland en ProAct. Naarmate het programma vordert, breidt het uit naar een groter aantal partners.

FlexPod Industry Solutions

Nieuwe FlexPod-industrieoplossingen bieden een platform om snel belangrijke applicaties in alle sectoren te implementeren die worden uitgedaagd door de steeds diverser wordende, dynamische en gedistribueerde aard van data. FlexPod Datacenter voor Epic EHR, dat van start is gegaan, vereenvoudigt de IT-infrastructuur voor klanten in de gezondheidszorg, helpt hen sneller te bewegen en biedt nieuwe inzichten voor betere patiëntenzorg. Samen bieden NetApp en Cisco klanten een platform voor hun meest bedrijfskritieke applicaties door het bieden van best practices en dimensioneringsbegeleiding om risico's te verminderen en implementaties te versnellen, aldus de twee partners. Aanvullende oplossingen zullen de ondersteuning van andere applicaties en industrieën later in het kalenderjaar uitbreiden.

Platform

FlexPod blijft volgens Cisco en NetApp een platform voor innovatie en investeringsbescherming met de introductie van nieuwe gevalideerde ontwerpen die voldoen aan de meest dringende bedrijfsbehoeften van de klant. Naast de nieuwe zorg en beheerde private cloud-oplossingen zijn er nieuwe ontwerpen uitgebracht in de FlexPod Datacenter-portfolio. Dit bewezen FlexPod-platform voor IT-modernisering is vernieuwd voor zowel VMware vSphere- als Microsoft Hyper-V- omgevingen met de nieuwste technologieën van Cisco UCS, Cisco ACI en NetApp All Flash FAS-opslag. De SAP en SAP HANA oplossing, fundering voor verschillende succesvolle zakelijke klanten en serviceproviders die Hana-as-a-Service aanbieden, werd vernieuwd in mei 2018.

Nieuwe oplossingen zijn ook vrijgegeven voor desktopvirtualisatie ( Citrix XenDesktop / XenApp en VMware Horizon View) en Microsoft SQL 2016. Bovendien kan de nieuwe op NetApp IP gebaseerde MetroCluster worden gecombineerd met Cisco ACI om één enkele stof te vormen die actief-actieve datacenters overspant voor een robuuste Business Continuity-oplossing.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!