Witold Kepinski - 12 juni 2018

Hitachi Vantara tweakt Unified Compute Platform

Hitachi Vantara tweakt Unified Compute Platform image

Storage en Data specialist Hitachi Vantara heeft hardware- en softwareverbeteringen aangekondigd in de Hitachi Unified Compute Platform (UCP) -familie van geconvergeerde, hyperconverged en rack-scale systemen, waaronder NVMe SSD caching en GPU processor-gebaseerde serveropties. Nieuwe gecertificeerde toepassingen ecosysteem oplossingen geoptimaliseerd voor bedrijfskritische omgevingen onder andere SAP HANA, Oracle databases, VMware en big data analytics kaders. Door een complete familie van geconvergeerde UCP-systemen en geïntegreerde applicatie-oplossingen aan te bieden, is Hitachi Vantara in staat om elke werkbelasting op elke schaal in een multicloud-omgeving aan te pakken.

Hitachi UCP-systemen bieden klanten standaardplatformen die snel kunnen worden geïmplementeerd en eenvoudig kunnen worden beheerd, met minder risico's door het minimaliseren van menselijke fouten. Ze maken de agile infrastructuur mogelijk die nodig is om datacenters te moderniseren, waardoor klanten snel kunnen inspelen op zich ontwikkelende zakelijke behoeften, terwijl gegevens op een efficiënte manier worden beheerd, beheerd, gemobiliseerd, beschermd en geanalyseerd om rijkere inzichten te verkrijgen en betere bedrijfsresultaten te behalen, zo beweert Hitachi Vantara.

Verbeterde Hitachi UCP-familie-aanbiedingen

Hitachi UCP-systemen maken gebruik van modulaire bouwstenen van infrastructuur die vooraf zijn getest en gevalideerd om te voldoen aan specifieke behoeften en snel veranderende bedrijfsvereisten. Ze stellen klanten in staat kleine en groeiende systemen te starten met incrementen van kosteneffectieve compute-, netwerk- en opslagcomponenten om de prestaties te optimaliseren, aldus Hitachi Vantara

Hitachi Unified Compute Platform Advisor (UCP-adviseur), de IT-beheer- en orkestratiesoftware voor de Hitachi UCP-familie, ondersteunt volledige automatisering op server-, netwerk- en opslagcomponenten. UCP Advisor met aangepaste workflows waarmee IT-medewerkers applicaties en workloads tussen clouds en UCP-systemen kunnen verplaatsen op een slimme en geautomatiseerde manier om snel nieuwe IT-services te leveren. De nieuwste versie van UCP Advisor blijft de automatisering verbeteren, inclusief op beleid gebaseerde provisioning om initiële implementatie te versnellen met minder risico.

De systemen van Hitachi Unified Compute Platform CI (UCP CI) zijn gebouwd op een modulaire geconvergeerde architectuur en bieden een flexibel pad met een laag risico voor moderne datacenterinfrastructuur, aldus Hitachi Vantara. UCP CI-systemen met een door UCP Advisor aangedreven toolset voor beheer en automatisering, maken de operationele efficiëntie van virtualisatie mogelijk en verhogen de prestaties van missiekritieke applicaties. De systemen vereenvoudigen de controle over zowel de virtuele als fysieke infrastructuur om een ??breed scala aan zakelijke en cloud-werkbelastingen op elke schaal te ondersteunen.

Verbeteringen aan UCP CI-systemen van Hitachi omvatten ondersteuning voor de recent gelanceerde, volledig flitsende en hybride Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) -systemen. In vergelijking met eerdere modellen bieden de nieuwe VSP-systemen snellere, efficiëntere prestaties, ondersteuning van containers en platformonafhankelijke AI-gevoede analyse en IT-automatiseringssoftware. Nieuwe Hitachi Advanced Server DS220- en DS240-servers van Intel Skylake bieden uitgebreide scale-up en scale-out berekeningsopties om te voldoen aan de meest veeleisende, hoge prestatie-eisen voor virtualisatie, SAP en Oracle-omgevingen zo meldt Hitachi Vantara.

Hitachi Unified Compute Platform HC (UCP HC) -systemen zijn een schaalbaar, eenvoudig te implementeren hyperconverged infrastructuurapparaat. UCP HC is beschikbaar als een allesomvattende oplossing en maakt gebruik van VMware vSAN, de software die hyperconverged infrastructuur aandrijft, voor eenvoud, wendbaarheid en volledig georkestreerde installatie, beheer en upgrades.

De nieuwe Hitachi Advanced Server DS225 met NVIDIA Tesla GPU-ondersteuning biedt oplossingen voor kansen die geavanceerde grafische mogelijkheden vereisen, zoals VDI, CAD / CAE en collaboratieve werkplekken, samen met geavanceerde analyse-oplossingen. Nieuwe Intel Optane NVMe SSD-caching in de DS120-server biedt hoogwaardige en low-latency-transactieverwerking voor kritieke applicaties en analytische omgevingen. De opslag met hogere capaciteit in de nieuwe DS220-server heeft betrekking op gebruikssituaties zoals testen en ontwikkelen, ondersteuning van filialen, inhoudsrepository's en bestandsservices.

Hitachi Unified Compute Platform RS (UCP RS) is een rack-scale systeem dat is ontworpen om de implementatie van een agile data-infrastructuur op grote schaal te vereenvoudigen. In combinatie met de nieuwste versie van VMware's hybride cloud-platform, VMware Cloud Foundation, biedt het geïntegreerde systeem klanten de mogelijkheid om een ??hybride cloud in te zetten met een snelle time-to-market en omgerekende economie. Belangrijke nieuwe componenten en uitbreidingen van Hitachi UCP RS omvatten het gebruik van Intel Skylake-flash-servers voor verbeterde prestaties en efficiëntie en ondersteuning voor VMware vSAN. Dit verlaagt de kosten voor kleinere implementaties, waardoor een eenvoudige, veilige en flexibele cloud-infrastructuur wordt toegevoegd aan een nieuwe klasse klanten.

Uitgebreide toepassingen Ecosysteemoplossingen

Toepassingen ecosysteemoplossingen, mogelijk gemaakt door de UCP-familie van systemen, leveren vooraf geïntegreerde, geoptimaliseerde en gecertificeerde infrastructuuroplossingen en referentiearchitecturen, gecombineerd met toepassingsgerichte professionele services.

De nieuwe Hitachi-oplossing voor het SAP HANA-platform vereenvoudigt de analyse van SAP HANA-gegevens en big data uit meerdere bronnen in realtime om snelle en beter onderbouwde zakelijke beslissingen te nemen. Nieuwe SAP HANA-oplossingsopties omvatten op maat gemaakte datacenterintegratie (TDI) -certificeringen met toonaangevende dichtheid en efficiëntie, schalen naar 64 nodes per frame en met nieuwe Hitachi VSP flash-opslagsystemen voor de meest veeleisende SAP-applicaties. Certificeringen voor nieuwe apparaten schalen maximaal 8 CPU's en 12 TB en zijn bij uitstek geschikt voor SAP Business Suite 4 HANA (SAP S / 4 HANA) om financiën, enterprise resource planning, supply chain management en andere bedrijfskritieke bedrijfsactiviteiten te stimuleren. Daarnaast heeft Hitachi resource forecasting-analyse en drempelwaarschuwingen toegevoegd aan Hitachi Server en opslagadapters voor de SAP HANA Cockpit gecentraliseerde beheerconsole.

Een Hitachi-oplossing voor databases met Oracle Enterprise Data Warehouse (EDW) -optimalisatie laadt warme en koude gegevens naar een datameer bestaande uit een gecertificeerd MongoDB-cluster dat op Hitachi UCP RS-systemen draait. Dit kan de kosten van softwarelicenties, scale-outmogelijkheden en hardware-acquisities verlagen en tegelijkertijd analyses ondersteunen voor Oracle EDW en MongoDB. Hitachi's Pentaho Data Integration biedt toegang tot zowel bestaande EDW- als secundaire big data-omgevingen vanuit één tool.

Vooraf gebouwde, geteste en goedgekeurde infrastructuur met gecertificeerde Cloudera Enterprise Data Hub en MongoDB Enterprise-rekenclusters, complementeert Pentaho Data Integration voor belangrijke use-cases zoals cybersecurity. Nieuwe referentiearchitecturen met gecertificeerde infrastructuur voor Cloudera en MongoDB bieden klanten geteste systemen, consistente expertise en best practices die zijn opgedaan door jarenlange ervaring in gegevensbeheer.

Productbeschikbaarheid en -informatie

Alle nieuwe Hitachi UCP-systemen en ecosysteemoplossingen voor toepassingen zijn vandaag wereldwijd beschikbaar of zullen naar verwachting in augustus beschikbaar zijn. Neem contact op met een lokale Hitachi Vantara-vertegenwoordiger voor specifieke tijdsbestekken voor beschikbaarheid. Ga voor meer informatie over de Hitachi Unified Compute Platform-familie naar: https://www.hitachivantara.com/en-us/products/converged-systems.html .

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!