Redactie - 11 juni 2018

Veritas biedt SaaS Backup voor Office 365 en Google G Suite

Veritas, leverancier van gegevensbescherming, heeft twee nieuwe oplossingen voor gegevensbescherming en beheeraanbod aangekondigd: Veritas Data Protection en Governance voor Office 365 en Veritas Data Protection en Governance voor G Suite. Beide zijn voorzien van Veritas SaaS Backup, een geheel nieuwe cloud-to-cloud back-up- en hersteloplossing, samen met twee bestaande oplossingen Veritas Information Map en Veritas Enterprise Vault.cloud.

Veritas SaaS Backup is een uniforme oplossing voor gegevensbescherming die back-up-, zoek- en herstelmogelijkheden combineert in één gebruikersinterface voor zowel Office 365- als Google G Suite-gegevens. Het product werkt in zowel de Microsoft- als Google-omgevingen. Het koppelt back-up-, zoek- en herstelmogelijkheden in een enkele gebruikersinterface over elk ecosysteem, altijd en overal en vanaf elk apparaat om altijd en overal toegang te krijgen tot hun gegevens en vanaf elk apparaat. Klanten kunnen het exacte bestand gemakkelijk bekijken, lokaliseren en herstellen en hebben verschillende herstelopties, waaronder directe download, interne herstel, volledige accountherstel en migratie van accountgegevens.

GDPR

Veritas Enterprise Vault.cloud helpt organisaties bij het bewaren en ontdekken van Office 365- en Google G Suite-gegevens om te voldoen aan wettelijke voorschriften en wettelijke vereisten, zoals de GDPR. Information Map-software presenteert een real-time weergave van bestandsattributen en gebruikt beide ecosystemen, met meeslepende visuele representatie van de gegevens die zijn ontworpen om een compleet beeld te geven van eigendom van gegevens en wijzigingen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!