Wouter Hoeffnagel - 11 juni 2018

ProDyne Telecom en ICT overgenomen door Oaktree Group

Oaktree Group neemt ProDyne Telecom en ICT over. Oaktree Group is eigenaar van meerdere bedrijven die cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen leveren als Managed Services. Naast ProDyne zijn ook de bedrijven Oaktree ICT Services, Sencit, MDRX en WireItUp onderdeel van de Oaktree Group.

ProDyne levert ICT- en Unfied Communications-oplossingen bij MKB-organisaties en in de Enterprise markt. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid qua omzet en nieuwe klanten. Door de overname van ProDyne wil Oaktree Group beter in staat zijn de diensten te leveren waar klanten om vragen en de kwaliteit van haar dienstverlening te bewaken. Voor de Oaktree Group betekent de overname van ProDyne concreet een aanvulling van kennis en kunde, in het bijzonder op het gebied van Mitel-technologie.

Meer kennis en kunde

Roland van der Hoek, Oaktree Group: “Wij zijn trots dat we ProDyne Telecom en ICT aan ons hebben weten te verbinden om op deze manier juist binnen de wereld van Mitel meer kennis en kunde aan boord te krijgen. ProDyne beschikt over een interessant klantenbestand waar ook aanvullende clouddiensten en Managed Services kunnen worden geleverd die we binnen de Oaktree Group hebben. Hierdoor zullen de klanten nog beter bediend en ontzorgd gaan worden.”

Van der Hoek vervolgt: “Onze ambities om verder te groeien, om zo klanten totaal te kunnen blijven ontzorgen op het gebied van cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen zijn groot. Dit zal niet onze laatste overname zijn, we zullen binnen drie tot vijf jaar groeien naar een ICT-organisatie met een omzet van minimaal 30 miljoen euro. Gesprekken met andere potentiële overnamekandidaten die zich willen aansluiten bij de Oaktree Group zijn reeds gaande.”

Roland Durkstra wordt Technisch Manager

Roland Durkstra is aangesteld als Technisch Manager binnen de Oaktree Group. Over de overname zegt hij: “Door de samenvoeging met de Oaktree Group zijn wij ervan overtuigd dat deze verandering, vooral voor onze klanten, een verbetering zal zijn. Dit omdat zij nu samenwerken met een groep gespecialiseerde IT-bedrijven. Hiermee beschikken zij over een team van meer dan 50 professionals op alle ICT-vakgebieden.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!